paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Maansteen

Kracht Steen Maansteen

Maansteen is een prachtige krachtsteen met een parelmoerachtige glans. Het helpt bij het bevorderen van intuïtie en spirituele groei.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Maansteen | Gratis Paragnost Kracht Steen Maansteen | Gratis Paragnost

Kracht Steen Maansteen

maansteen

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Maansteen | Gratis Paragnost
Maansteen verkregen uit de gronden van Brazilie | GratisParagnost Maansteen verkregen uit de gronden van India | GratisParagnost Maansteen verkregen uit de gronden van Madagaskar | GratisParagnost Maansteen verkregen uit de gronden van Sri lanka | GratisParagnost
Brazilië staat bekend om zijn rijke en diverse aanbod van krachtstenen, waaronder Kracht Steen Maansteen, amethist, citrien en smaragd. Veel van deze krachtstenen worden gewonnen in de regio Minas Gerais, die bekend staat om zijn rijke grond en historische mijnen. De winning van krachtstenen is een belangrijke economische sector voor Brazilië en draagt bij aan de wereldeconomie.

India is een van de grootste producenten van krachtstenen ter wereld. Veel van deze krachtstenen komen uit de mijnen van Rajasthan en Karnataka. De krachtstenen uit India hebben verschillende kleuren, zoals blauw, groen, rood en paars.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van krachtstenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van krachtstenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de krachtstenen een unieke charme hebben. Veel van de krachtstenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/gio/domains/gratishelderziende.nl/public_html/include/stenen/eigenschappen_steen.php on line 76

Eigenschappen van edelsteen Maansteen

Maansteen is een mystieke krachtsteen die bekend staat om zijn krachtige kalmerende en emotioneel balancerende eigenschappen. Het is een krachtsteen die ons kan helpen bij het loslaten van stress en angst, en ons kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en harmonie. Maansteen kan ons ook helpen bij het verbeteren van onze intuïtie en ons gevoel van zelfbewustzijn. Het is een krachtsteen die ons kan helpen bij het loslaten van negatieve emoties en ons kan helpen bij het vinden van positieve energieën en gevoelens van hoop en optimisme.
Maansteen is een kalium-aluminium-silicaat en behoort tot de veldspaatgroep. Het heeft een hardheid van 6-6,5 op de schaal van Mohs en komt voor in verschillende kleuren, waaronder wit, grijs, perzik en blauw. Maansteen bevat soms insluitsels van mineralen zoals albiet en orthoclase.
Maansteen wordt geassocieerd met het derde oogchakra (zesde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra). Het derde oogchakra heeft invloed op ons vermogen om intuïtieve informatie te ontvangen en te verwerken, terwijl het kruinchakra ons verbindt met hogere spirituele energieën. Maansteen kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vergroten van ons spirituele bewustzijn en onze intuïtieve vaardigheden. Het kan ons ook helpen bij het verbeteren van onze emotionele balans en ons gevoel van innerlijke rust en harmonie.
tentoon Kracht Steen Maansteen | Gratis Paragnost Kracht Steen Maansteen | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen