Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Yuorah
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Yuorah
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah, ik heb je nu 3x gesproken. En kom nu steeds bij je terug omdat jij mijn gevoel iig echt lijkt te begrijpen.
Dingen waarvan je zeker bent geef je aan, maar je zal niet net als veel collegas zeggen wanneer. Om teleurstelling te voorkomen. Want tijd is moeilijk. Maar juist jij geeft me het vertrouwen dat het uiteindelijk goedkomt.
Jij bent wel het liefste medium dat ik heb gesproken. Een met veel emphatisch vermogen. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Yuorah   Ervaring van Karin met paragnost Yuorah   Ervaring van Karin geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Dank je voor deze middag.




Ervaring van Cor met paragnost Yuorah   Ervaring van Cor met paragnost Yuorah   Ervaring van Cor geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Wat een ontzettend lieve en geruststellende vrouw.
Ik bel haar regelmatig en ook al is het steeds met het zelfde probleem.
Niet alleen weet ze mij altijd gerust te stellen dat het goed komt, ze geeft ook of eens super duidelijk antwoord op een heel rustgevende manier.




Ervaring van Joyce met paragnost Yuorah   Ervaring van Joyce met paragnost Yuorah   Ervaring van Joyce geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Ik bel yuorah al een tijdje met 2 vragen. Namelijk of ik werk zal vinden op school 1 september en of hij mij persoonlijk zal benaderen om.zijn gevoelens te uiten. Werk is inderdaad uit gekomen nu nog het gesprek met hem. Ik ben ook hier over enorm zenuwachtig, ongeduldig, en benieuwd of ook dit zal uitkomen.




Ervaring van Jade met paragnost Yuorah   Ervaring van Jade met paragnost Yuorah   Ervaring van Jade geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Dankjewel voor je mooie woorden.
Ze hebben me troost en hoop gegeven, ik hoop dat het uit komt.




Ervaring van J met paragnost Yuorah   Ervaring van J met paragnost Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieverd.

Super bedankt je bent echt een topper
je weet wel, mensen echt een aanrader om te bellen.




Ervaring van Aartie met paragnost Yuorah   Ervaring van Aartie met paragnost Yuorah   Ervaring van Aartie geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Gewoonweg de allerliefste. Altijd staat ze klaar op je op te peppen. En weet ze waarover ze het heeft. De allerbeste xxx.




Ervaring van Jiska met paragnost Yuorah   Ervaring van Jiska met paragnost Yuorah   Ervaring van Jiska geplaatst op 16 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yuorah, voelt de situatie meteen aan zoals ze is, ik heb haar al meermaals gebeld omdat ze gewoon geweldig is en bij de beste behoord hier op de lijn.




Ervaring van AA met paragnost Yuorah   Ervaring van AA met paragnost Yuorah   Ervaring van AA geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah, 1000 maal dank voor het fijne gesprek van daarnet. U voelde alles zo goed aan en heeft me de nodige troost geboden. Ik hoefde niets te zeggen, integendeel, u haalde het probleem onmiddellijk naar boven. 5 Sterren zijn nog te weinig voor jou. Ik geef je het dubbel x x x x x x x x x x Bri.




Ervaring van Bri met paragnost Yuorah   Ervaring van Bri met paragnost Yuorah   Ervaring van Bri geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yuorah. lieve, geduldige, respectvolle n bijzonder voorspellingen doet ze. Yuorah durf ik ook te bellen en zelfs soms gewone dingen te vragen, je ziet het soms echt niet zitten en ik wacht mijn beurt tot ik contact met haar hebt. Yuorah geeft mij ook rust dan kan ik verder en geniet van de dag, dank je Yuorsh .




Ervaring van Jo met paragnost Yuorah   Ervaring van Jo met paragnost Yuorah   Ervaring van Jo geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Ha Yuorah, je hebt mij weer echt voor zover dat kan gerustgesteld jij weet wel wat ik bedoel.Wij gaan dit traject samen door en jij bent iedere x degenen die zegt..Dit komt goed. En hou mij daar ook echt aan vast dat weet je ik heb het volle vertrouwen in jou.Dikke knuffel Anja xx
.




Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Ik bel Yuorah nu al een aantal jaren. Zij is heel erg lief, rustig, wijs en heel erg begripvol. Ze geeft eerlijk antwoord en haar voorspellingen komen ook echt uit. Soms loopt een situatie anders dan voorzien maar dat komt door de vrije wil van de persoon in kwestie. Lieve Yuorah, bedankt voor jou en ik spreek je gauw weer. Liefs van Leehla .




Ervaring van Leehla met paragnost Yuorah   Ervaring van Leehla met paragnost Yuorah   Ervaring van Leehla geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Dank je wel lieve Yuorah voor het geduld met mij en me tot kalmte te brengen en een beetje gerust te stellen. Hoop dat je het juist heb maar vertrouw zeker op jou.
Je bent 1 van de beste.
Bedankt Anneke.
.




Ervaring van Anneke met paragnost Yuorah   Ervaring van Anneke met paragnost Yuorah   Ervaring van Anneke geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah, ik spreek je al zo lang en ben heel blij dat ik altijd bij jou terecht kan. Je help me altijd en geeft me rust en goede advies. Wat jij zegt komt ook uit. Je bent een topper ik raad iedereen aan om jou te bellen. Liefs Lalit.




Ervaring van Lalita met paragnost Yuorah   Ervaring van Lalita met paragnost Yuorah   Ervaring van Lalita geplaatst op 17 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  dank voor de steun in deze rare tijden. Samen tegen CORONA.




Ervaring van Gerrit met paragnost Yuorah   Ervaring van Gerrit met paragnost Yuorah   Ervaring van Gerrit geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah, dank je dat jij mij ondersteunde toen ik het eventjes
niet zag zitten. Lief van jou dat je positief ondersteund en jou gaves heb gebruikt. Je bent een Aarde Engel liefs.




Ervaring van J met paragnost Yuorah   Ervaring van J met paragnost Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 7 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yourah. Ik wil jou heel erg bedanken voor jou hulp, geduld, begrip en de mooi advice die jij heb gegeven. Jou expertise als medium is zo goed en ook mooi. jij bent heel eerlijk en jij geeft mij rust als ik niet het ziet zitten. Dank je lieve Yourah.




Ervaring van J met paragnost Yuorah   Ervaring van J met paragnost Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Hoi,
Ik spreek je bijna elke week en je weet me weer gerust te stellen en elke keer heb je gelijk. Vind het heel fijn om met je te praten je bent een topper
Liefs Lalita .




Ervaring van Lalita met paragnost Yuorah   Ervaring van Lalita met paragnost Yuorah   Ervaring van Lalita geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Ha Yuorah, je bent een topper. We hebben samen al veel doorstaan maar blijf echt de hoop houden. Knuffel Anja xx.




Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 7 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah,

Je bent een lief eerlijk persoon en we kunnen ook zeker samen lachen en je dingen komen ook echt uit en je kan mensen gerust stellen en bovenal je bent eerlijk.




Ervaring van Aartie met paragnost Yuorah   Ervaring van Aartie met paragnost Yuorah   Ervaring van Aartie geplaatst op 31 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve dame, je waardering zijn 5 sterren ipv 3 je bent een topper.




Ervaring van Martine met paragnost Yuorah   Ervaring van Martine met paragnost Yuorah   Ervaring van Martine geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Yuorach, bedankt voor de voorspellingen die uitgekomen zijn. Je bent top. Je hebt mij veel vreugde bezorgd met je voorspellingen die dan met de kerst zijn uitgekomen. Nogmaals dank en fijne feestdagen xxx.




Ervaring van Martine met paragnost Yuorah   Ervaring van Martine met paragnost Yuorah   Ervaring van Martine geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Juist een heel goed gesprek gehad met Yuorah, wat je zei over mij en mijn ex was heel hoopvol. Zoals u sprak over mijn ex was alsof u haar kende, maar wat je zei was waar. Ik hoop dat wij snel terug samenkomen zoals u zei dat zou gebeuren. U bent heel goed in uw werk en wat u zegt. Ik hou u op de hoogte en hoor u nog.
Groeten Roland.




Ervaring van Roland met paragnost Yuorah   Ervaring van Roland met paragnost Yuorah   Ervaring van Roland geplaatst op 24 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Ha Yuorah,ik heb zoveel steun van jou en we gaan samen door deze zo moeilijke tijd heen zonder jou had ik dit ook niet gered.jij geeft mij zoveel hoop dat het allemaal gaat komen zoals wij willen en ook zo verdienen.blijf je zeker bellen je bent een echte schat.
Dikke Knuffel Anja xx.




Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 23 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Hoi Yuorah,jij geeft mij zoveel rust ben zo blij met jou,hoop ook echt zoals jij voorspeld dat ik snel iets zal horen,en dat het allemaal zo gaat gebeuren zoals jij zege,hoop het echt en geloof het ook dat onze toekomst on straks toe gaat lachen en wij EINDELIJK dat geluk krijgen wat wij allebei zo verdienen.
Je bent echt een schat.
Liefs ANJA,en bel je snel.xx.




Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Geweldig is ze. Zo lief, ook luistert ze naar je en zegt dingen die kloppen.




Ervaring van Jeannette met paragnost Yuorah   Ervaring van Jeannette met paragnost Yuorah   Ervaring van Jeannette geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah,je hebt mij weer zo gerust gesteld. ben zo blij dat ik jou gebeld heb heeft mij echt heel goed gedaan,hoop zo dat het allemaal uitkomt dan zou ik je zo dank baar zijn.heel veel liefs en bel je snel.xx Anja.




Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja met paragnost Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Je hebt mij zo een goed gevoel gegegeven,ik zat er zo door heen ik voel dat je mij de rust hebt gegeven dankjewel ik heb mijn gesprek van vandaag zo fijn ervaren. Ik moet het doorzetten. Zoals je het al zei Karma zal komen. ik ga je zeker nog bellen super bedankt.liefs Z.




Ervaring van Z. met paragnost Yuorah   Ervaring van Z. met paragnost Yuorah   Ervaring van Z. geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Bedankt lieve yourah om er altijd te zijn voor mij. Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Yuorah   Ervaring van Rita met paragnost Yuorah   Ervaring van Rita geplaatst op 1 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Dank u Yuorah voor alles na lang wachten (voor mij toch :-) ) is je voorspelling eindelijk uitgekomen. toen ik mijn hoop kwijt was trok je me er altijd door. dank u voor alles xxx.




Ervaring van jiska met paragnost Yuorah   Ervaring van jiska met paragnost Yuorah   Ervaring van jiska geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah, wat een prachtig mens ben jij. Ik heb 100% in jouw woorden geloofd. En terecht helemaal juist, je bent top. Ik dank je uit mijn Hart om als enige lichtpuntje me de kracht en vertrouwen te helpen vinden. Merci, Anneke.




Ervaring van Anneke met paragnost Yuorah   Ervaring van Anneke met paragnost Yuorah   Ervaring van Anneke geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Heel lief van je dat je me weer het vertrouwen in hem hebt gegeven. Ik laat je weten hoe het verder verloopt. En dan kan ik je raad weer zeer goed gebruiken.




Ervaring van emi met paragnost Yuorah   Ervaring van emi met paragnost Yuorah   Ervaring van emi geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Heel fijne begripvolle dame.
Luistert met aandacht en begrip.
Ze zij dingen die ze nt kon eeten en stelde mij gerust dat alles goed komt en mijn droom in vervulling zal gaan. Weet niet hoe maar heb er vertrouwen in.




Ervaring van Alexander met paragnost Yuorah   Ervaring van Alexander met paragnost Yuorah   Ervaring van Alexander geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Hoi Yuorah, je had gelijk. Ik geloofde er niet meer in na zoveel weken, jij zei Deze Week gebeurt er wat. Uit het niets hoor ik ineens wat. Thankx.




Ervaring van A met paragnost Yuorah   Ervaring van A met paragnost Yuorah   Ervaring van A geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Dank je wel voor je advies en gesprek. Liefs T.




Ervaring van Thia met paragnost Yuorah   Ervaring van Thia met paragnost Yuorah   Ervaring van Thia geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden