Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Tabitha
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Tabitha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Heel accuraat in de zaken dat ze beschreef. Laat zeker nog een berichtje wanneer het uitkomt. Ze is ook grappig. Bedankt voor het consult Tabitha.




Ervaring van T met paragnost Tabitha   Ervaring van T met paragnost Tabitha   Ervaring van T geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, duizendmaal bedankt voor alle antwoorden. Het was het wachten meer dan waard. Ik volg jouw advies op en blijf nog ff thuis. Nogmaals hartstikke bedankt voor alles. Dikke kus, Judy x.




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha is een topper op deze lijn. Ze is direct en voelt alles goed aan. Ik heb je vaker gesproken en heb heel veel aan je gesprekken, Alles wat je zegt klopt of komt uit. Ik zou iedereen aanbevelen contact met je te maken. Je bent eerlijk en oprecht. Je kan de situaties heel goed omschrijven en aanvoelen.
Ik kan ook heel goed lachen met je en voel me bij jou op mijn gemak.




Ervaring van Len met paragnost Tabitha   Ervaring van Len met paragnost Tabitha   Ervaring van Len geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Oooohhhh my God petje af de moeite waard om om met de lieve dame in contact te komen.
Ga zo door.

Gr. A.




Ervaring van Angela met paragnost Tabitha   Ervaring van Angela met paragnost Tabitha   Ervaring van Angela geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Bedankt voor je fijne gesprek. Ik heb je nett gesproken en vond het heel bijzonder hoe je dingen zo gedetailleerd kon vertellen zoals over de auto en telefoons ect. Onwijs bedankt Tabitha, ik houdt je op de hoogte als ik iets hoor of zie.

Liefs K.




Ervaring van K. met paragnost Tabitha   Ervaring van K. met paragnost Tabitha   Ervaring van K. geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Ohhhhhh, wat ben je goed. Vanmiddag heb ik je aan de lijn gehad. Niet eens een naam genoemd en je kon gewoon alles vertellen en het klopte gewoon. Wat nog moet komen is afwachten. Heb ook ontzettend met je gelachen. Je bent straight to the point. Het was alsof ik met mezelf sprak haha.
Ik bel je zeker weer een keer. Hopelijk krijg ik je te pakken. En hopelijk dit jaar naar Het eiland waar we het over hadden. Je weet wat ik bedoel.
Ik zeg bel Tabitha.

Gr. van die Surinaamse dame.




Ervaring van Dame met paragnost Tabitha   Ervaring van Dame met paragnost Tabitha   Ervaring van Dame geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Die Tabitha toch, wat kan zij je geruststellen. Ik praat al meer dan 1 jaar met der en ze is er nooit naast geweest, altijd ga ik met een fijn gevoel bij der weg, zij is zeker een aanrader. Al mijn voorspelling zijn uitgekomen en weet 100% dat die andere ook zullen uitkomen. Keep it up tabitha, 10 sterren voor jou.




Ervaring van Ysay met paragnost Tabitha   Ervaring van Ysay met paragnost Tabitha   Ervaring van Ysay geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha is echt de beste op de lijn, ze ziet echt enorm veel. En heel gedetailleerd. Echt een topper.

X wes.




Ervaring van wesley met paragnost Tabitha   Ervaring van wesley met paragnost Tabitha   Ervaring van wesley geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Ik sprak je voor het eerst en je sloeg gelijk de spijker op z'n kop. Dingen wat jij mij kon vertellen heeft nog geen ander mij kunnen vertellen, en dat geeft mij zoveel vertrouwen in jou. Eerlijk, zuiver en oprecht. Je bent een engel.




Ervaring van Kiki met paragnost Tabitha   Ervaring van Kiki met paragnost Tabitha   Ervaring van Kiki geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha. Jij verdient geen 5 maar 10 sterren.
Je bent eerlijk, zuiver en een mooi mens.
De jongste op de lijn ook nog, wat menig mij niet heeft kunnen zien heb jij mij vertelt. Ik ben door jou verlost van de negativiteit van mijn ex. Nu moet de rest alleen nog uitkomen.

Ik ben je erkentelijk dankbaar. Gods Zegen.




Ervaring van Cherida met paragnost Tabitha   Ervaring van Cherida met paragnost Tabitha   Ervaring van Cherida geplaatst op 10 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Dankjewel, Tabitha voor het aangename gesprek van hiernet. Je zegt de dingen zoals je ze ziet en dat is fijn. Je vertelt hetzelfde als je collega?s, dat geeft vertrouwen. Benieuwd naar je voorspellingen, ik hou je zeker op de hoogte. Lieve Grtjes C.




Ervaring van Caroline met paragnost Tabitha   Ervaring van Caroline met paragnost Tabitha   Ervaring van Caroline geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Zeer bijzonder gesprek gehad vanavond met Tabitha. Ze kon me erg veel vertellen over een speciale (heftige) situatie. Op naar de toekomst en ik laat gauw van me horen als er ontwikkelingen zijn. Thx Tabitha




Ervaring van O met paragnost Tabitha   Ervaring van O met paragnost Tabitha   Ervaring van O geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Heerlijke directe dame. NO bullshit, geen zweverige gelul, maar duidelijke antw. Voelt, ziet, geeft door en wijkt niet af van haar mening. Gotta love her. X.




Ervaring van Patricia met paragnost Tabitha   Ervaring van Patricia met paragnost Tabitha   Ervaring van Patricia geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Zeer sterk in aanvoelen, het geen ze zei klopte volledig.




Ervaring van A. met paragnost Tabitha   Ervaring van A. met paragnost Tabitha   Ervaring van A. geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha, ik vind je echt heel goed. Hoop dat je voorspellingen uit gaan komen in 2020. Wat je vertelde vond ik heel apart. Je schetst precies de situatie, zonder foto’s beschrijf je de mensen om mij heen. Ik vind je super.




Ervaring van A met paragnost Tabitha   Ervaring van A met paragnost Tabitha   Ervaring van A geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  U hebt gelijk hoor Tabitha, hij heeft me inderdaad NIET gecontacteerd rond de feestdagen. Dus dan ga ik ervan uit dat het wel rond maart/april 2020 gaat gebeuren wat u ook zei. Even afwachten nog. wat een zware TZ proces is dit zeg :( In ieder geval, dank voor u voorspellingen en advies.




Ervaring van L. met paragnost Tabitha   Ervaring van L. met paragnost Tabitha   Ervaring van L. geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha,

Hartstikke bedankt voor ons mooie gesprek eerder vandaag. Na lang en geduldig wachten vanaf voor de feestdagen al kreeg ik jou dan eindelijk na lang weer te pakken. Je hebt al mijn twijfels en onzekerheid gelijk in 1 keer weg genomen door de antwoorden die je gaf. Mijn dank is zeer groot lieve schat,

Judy xx .




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Alles komt uit super.




Ervaring van Mel met paragnost Tabitha   Ervaring van Mel met paragnost Tabitha   Ervaring van Mel geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, dank je wel voor al je hulp en voorspellingen de afgelopen maanden. Alles is uitgekomen en wat ik niet had gedacht dat zou gebeuren is toch gebeurd. Er is weer contact met mijn ex. Je weet zelf in wat drama situatie ik zat. Nogmaals dank voor alles en wens jou een goed uiteinde en een voorspoedig 2020 toe. Tot gauw schat xx.




Ervaring van S met paragnost Tabitha   Ervaring van S met paragnost Tabitha   Ervaring van S geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, dank je wel voor al je hulp en voorspellingen de afgelopen maanden. Alles is uitgekomen en wat ik niet had gedacht dat zou gebeuren is toch gebeurd. Er is weer contact met mijn ex. Je weet zelf in wat drama situatie ik zat. Nogmaals dank voor alles en wens jou een goed uiteinde en een voorspoedig 2020 toe. Tot gauw schat xx.




Ervaring van S met paragnost Tabitha   Ervaring van S met paragnost Tabitha   Ervaring van S geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, dank je wel voor al je hulp en voorspellingen de afgelopen maanden. Alles is uitgekomen en wat ik niet had gedacht dat zou gebeuren is toch gebeurd. Er is weer contact met mijn ex. Je weet zelf in wat drama situatie ik zat. Nogmaals dank voor alles en wens jou een goed uiteinde en een voorspoedig 2020 toe. Tot gauw schat xx.




Ervaring van S met paragnost Tabitha   Ervaring van S met paragnost Tabitha   Ervaring van S geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Wauw, vannacht was echt mijn geluksnacht. Ik wou je al zo lang spreken maar kreeg je maar steeds niet te pakken. En vannacht kreeg ik jou gewoon maar liefst 3 keer te pakken. Hartelijk dank voor de mooie reading.

Judy xxx .




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Je sloeg de spijker op zijn kop. Ik laat het je weten als ik me met zout heb gewassen. Ik zal de pesters negeren. Mijn lief liefhebben ondanks zijn gebrekkige communicatie. Je was goed. Lief en snel. Dank je wel.




Ervaring van Ilese met paragnost Tabitha   Ervaring van Ilese met paragnost Tabitha   Ervaring van Ilese geplaatst op 16 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hartelijk dank voor ons mooie gesprek van daarnet met alle goede en duidelijke antwoorden waarop ik al zo lang zat te wachten. Ik heb dagen geduld moeten hebben en steeds was iemand anders mij voor totdat ik je nu dan eindelijk te pakken kreeg. Ik voel me nu een heel stuk rustiger hoe ik deze antwoorden heb. En hoe zwaar het ook is, ik blijf volhouden omdat ik de afloop reeds ken dankzij jou. Alleen vergat ik om jou nog wat extra uitleg te vragen over dat groot rood kruis dat jullie eerder hadden gezien (je weet toch wat ik bedoel?) Maar voor de rest ben ik superblij met alle antwoorden en adviezen. Ik laat je weten zodra ik weer wat van hem hoor of zie. Groetjes,

Judy xx.




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, eindelijk kreeg ik jou aan de lijn na vele malen geprobeerd te hebben om door te komen, het heeft mij weken geduurd. Jij heb al mijn vragen beantwoord en ben erg blij met je mooie voorspellingen dat aan zit te komen. Kan nu zeggen dat ik eindelijk rust heb gekregen na het mooie consult.
Mijn dank is groot veel plezier en succes op deze lijn. Gr Anand.




Ervaring van Anand met paragnost Tabitha   Ervaring van Anand met paragnost Tabitha   Ervaring van Anand geplaatst op 24 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, zoals beloofd hier mijn 1e bedankje voor jou op mediums.nl. We kennen mekaar al maanden maar het voelt voor mij alsof ik je al jarenlang ken. Je bent supergoed en betrouwbaar en zit er nooit naast. Het maakt niet uit als iets (wat) langer duurt maar uiteindelijk komen al jouw voorspellingen wel uit. Ik heb daar dus alle vertrouwen in en wacht gewoon erop. Mijn kwestie is nogal pittig maar dankzij jouw antwoorden en adviezen heb ik alle vertrouwen in een hele goede en mooie afloop. Ik houd je van alles op de hoogte zodra er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Je krijgt ook de hartelijke groeten van mijn vriendin S en ook een bedankje. God bless u my angel and keep up the good work. Succes in al wat je doet.

Judy xxx .




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha. Bedankt voor je advies. Alles wat je heb verteld is uitgekomen. Ik ben echt verbaasd over wat jij kon vertellen over mij. Ik raad iedereen aan om contact met jou op te nemen. Ik geef je een 10.




Ervaring van Suraya met paragnost Tabitha   Ervaring van Suraya met paragnost Tabitha   Ervaring van Suraya geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hi Tabitha, alles wat jij zegt is uitgekomen. Eng weliswaar want is binnen 2 weken uitgekomen. Ik hoef jouw weinig te vertellen helemaal top.




Ervaring van Mila met paragnost Tabitha   Ervaring van Mila met paragnost Tabitha   Ervaring van Mila geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Wauw. in 1 woord fantastisch. Zonder veel text en uitleg kon je de situatie schetsen.




Ervaring van N met paragnost Tabitha   Ervaring van N met paragnost Tabitha   Ervaring van N geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Heel fijn gesprek gehad, super lieve dame. Ben heel benieuwd hoe alles gaat lopen voor mij in de liefde, maar ben ervan overtuigd dat jij het goed zag. Je zei dingen die ik zeker kon herkennen.




Ervaring van S. met paragnost Tabitha   Ervaring van S. met paragnost Tabitha   Ervaring van S. geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Al een paar keer heb ik met haar deze pittige dame gebeld.
Elke keer wanneer ik haar spreek voel ik mij opgelucht en weer krachtig. Dit doordat ze straight en correct is. Ze draait er niet om heen en schuift ook niks onder stoelen en banken. Zegt gewoon waar het opslaat. Ze geeft je inzichten en tips om je battle te overwinnen.

Kortom een vrouw waar je terecht kan voor een straight en eerlijke oprechte legging.

Xoxo Tash .




Ervaring van T met paragnost Tabitha   Ervaring van T met paragnost Tabitha   Ervaring van T geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hey Tabitha. Sorry credits op.
Bedankt weer.
Je zegt iedere keer rake dingen.
(We hadden t over de man met het Tinder account, dan weet je t waarsch wel).
Wat ik al tegen je zei; het is net of ik met een vriendin aan het kletsen ben.
Tot snel.




Ervaring van R. met paragnost Tabitha   Ervaring van R. met paragnost Tabitha   Ervaring van R. geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hai Tabitha bedankt voor ons gesprek.
Je bent duidelijk je weet waar je het over hebt en geeft ook goeie adviezen. Wat je zegt klopt. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van Melly met paragnost Tabitha   Ervaring van Melly met paragnost Tabitha   Ervaring van Melly geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Bedankt Tabitha, klopt allemaal wat je ziet. veel succes.




Ervaring van Anoniem met paragnost Tabitha   Ervaring van Anoniem met paragnost Tabitha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha, wat ben jij een topper op deze lijn. Je bent zuiver en weet waarover je het hebt. Je voelt heel goed aan wat er speelt en ik heb heel veel aan je adviezen. Ik zou iedereen adviseren om eens contact met je maken bij vragen en problemen. Ik heb eerder een gesprek met je gehad en je kon je nog precies herinneren wat je gezegd had.




Ervaring van Lotus met paragnost Tabitha   Ervaring van Lotus met paragnost Tabitha   Ervaring van Lotus geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden