Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Sophia
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sophia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Toch even iets achterlaten voor je. Je hebt het zo goed gezien dat hij ridder op paard is. Het contact is op paar dagen tijd heel erg opengebroken. Dankzij jou. Je zei me dat ik hem zelf moest contacteren en morgen hebben we een afspraak. Fantastisch. Anderen op de lijn zeiden dat het niets ging worden. Jij zag het wel. Dikke pluim.




Ervaring van Saar met paragnost Sophia   Ervaring van Saar met paragnost Sophia   Ervaring van Saar geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Zeer rustig geworden door gesprek met haar. Ik heb er vertrouwen in. Je bevestigde mijn gevoel. Dank u.




Ervaring van Sarah met paragnost Sophia   Ervaring van Sarah met paragnost Sophia   Ervaring van Sarah geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Fijne dame. Er is al iets uitgekomen van haar voorspelling tussen mijn man en iemand anders op zakelijk gebied.
Zeker de moeite waard om eens naar te bellen. Ik bel zeker terug. Groeten Anja.




Ervaring van Anja met paragnost Sophia   Ervaring van Anja met paragnost Sophia   Ervaring van Anja geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Dankjewel voor het fijne verhelderende gesprek van gisteren. Het heeft me veel deugd gedaan.




Ervaring van Gerda met paragnost Sophia   Ervaring van Gerda met paragnost Sophia   Ervaring van Gerda geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Dankje voor het fijne gesprek, dat had ik even nodig. Heb je advies opgevolgd.




Ervaring van Gerda met paragnost Sophia   Ervaring van Gerda met paragnost Sophia   Ervaring van Gerda geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  1 woord geweldig. Alles wat sophia mij heeft verteld is tot nu toe uit gekomen geweldig goed gezien heel erg bedankt .




Ervaring van M met paragnost Sophia   Ervaring van M met paragnost Sophia   Ervaring van M geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  2 keer met Sophia gesproken, waaronder vandaag. Je hebt helemaal gelijk hoor, ik heb m'n examen voor het aftoetsen gehaald hoor. Zo blij ben ik. Ongelooflijk, en je wist ook meteen bij m'n naam te horen dat ik je in het verleden ook al had gebeld. Ook zag je meteen in de kaarten dat ik m'n studie ook ga halen, zonder dat ik het van te voren hebt gevraagd. net zoals de liefde. Als dat ook uitkomt spring ik een gat in de lucht ;-) Hartstikke bedankt voor het meekijken Sophia en tot horens ;-).




Ervaring van L. met paragnost Sophia   Ervaring van L. met paragnost Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Je twijfelde nooit en inderdaad de ontmoeting gekomen. Steeds super leuk om met je te praten. Je bent geweldig. Dank je.




Ervaring van Sonia met paragnost Sophia   Ervaring van Sonia met paragnost Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve Sophia, weer een mooie reading gehad, ik wacht de voorspelling van de breuk afkapping van mijn man met zijn familie af en alle andere voorspellingen. Sophia is een echte aanwinst voor deze website, een echte aanrader. Veel liefs R.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van Anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Super lieve dame, ze kon de persoon zeer goed beschrijven. Ze ziet het allemaal goed komen. Zeer aangenaam persoon om mee te praten, het gesprek heeft mij echt deugd gedaan. Wanneer er verandering komt dan hoor je van mij. Lieve groetjes Yolanda.




Ervaring van yolanda met paragnost Sophia   Ervaring van yolanda met paragnost Sophia   Ervaring van yolanda geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hallo lieve Sophia, je zei dat er snel contact zou komen er dat is gebeurd hier ben ik blij mee. Bedankt voor je liefdevolle readings nou de rest nog afwachten maar dat komt vast goed liefs Sandy.




Ervaring van Sandy met paragnost Sophia   Ervaring van Sandy met paragnost Sophia   Ervaring van Sandy geplaatst op 18 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sorry I had to go abrupty and thank you. Please light a candle. Thank you for going above and beyond. Sophia is very kind and a supportive, insightful force. x.




Ervaring van W met paragnost Sophia   Ervaring van W met paragnost Sophia   Ervaring van W geplaatst op 15 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve vrouw Sonja
Net goed gesprek gehad en voorspelling in de liefde hopen dat het uit gaat komen laat het je weten als ze zijj uit gekomen ik raad iedereen haar aan top vrouw bedankt .




Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia met paragnost Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 18 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Beste Sophia,

Je voorspelde mij dat mijn dochter Lovely zou geslaagd zijn voor haar eerste jaar, mijn dochter dacht dat ze twee onvoldoendes zou hebben, maar jij was er vlak op, ze is geslaagd mag naar haar tweede jaar gaan, je zei dat deze richting beter bij haar past.

Dus top je had groot gelijk, je voorspelling kwam uit, ook op werkvlak je zei me dat ik een andere werkplek ging krijgen dat is ook gebeurd, tof hoor doe zo verder Sophia.
Jij verdient meer dan 5 sterren.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Sophia   Ervaring van Inge met paragnost Sophia   Ervaring van Inge geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve Sophia, ik ben erg geraakt en onder de indruk door je medeleven, je ontroerende, liefdevolle en hartelijke e-mail doet me goed. Het gemis blijft moeilijk maar zoveel betrokkenheid verzacht mijn liefdesverdriet en vergroot de moed om verder te gaan. Ik neem het ritueel ter harte en hoop daarmee genoeg kracht te vinden om te blijven geloven. Als ik erin slaag om tijd los te laten en je voorspelling komt uit, dan zal onverwachts mijn hartenwens toch ingevuld worden. Dankjewel lieve Sophia.




Ervaring van S met paragnost Sophia   Ervaring van S met paragnost Sophia   Ervaring van S geplaatst op 27 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hey Sophia, hartelijk dank voor het fijngevoelige gesprek van maandag. Voorlopig verhuis ik nog niet. Goed huis maar het toilet kon ik enkel met zeer grote moeite bereiken, niet fijn dat het van zoiets moet afhangen, natuurlijk, warme groet.




Ervaring van Myriam met paragnost Sophia   Ervaring van Myriam met paragnost Sophia   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sophia je bent heel goed. Je verwoord wat ik al wist daar ben ik blij mee. Buiten dat je alles goed bedoeld doe jij ook extra je best voor de binnenste van de mens. Aanrader bravo liefs Rina.




Ervaring van T. R. met paragnost Sophia   Ervaring van T. R. met paragnost Sophia   Ervaring van T. R. geplaatst op 5 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Beste Sophia, je bent een aangename vrouw om mee te praten. ik wacht nu tot je voorspellingen uitkomen, maar ik blijf je zeker bellen. Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Sophia   Ervaring van Inge met paragnost Sophia   Ervaring van Inge geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Heb je net gesproken. Je had gelijk dat hij snel ging sturen. En het was een mooie en eerlijke boodschap zoals je had voorzien. Boodschap vanuit het hart.
Ben benieuwd naar je voorspelling dat hij de liefdesbeker gaat aanreiken.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van Anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hallo Lieve Sophia,

hmmmmm en toen was de lijn verbroken, we zaten zo in ons gesprek. Tja de credits waren op. Ik spreek je gauw weer en een Healing is zeker welkom. Je bent een pracht mens.




Ervaring van lus met paragnost Sophia   Ervaring van lus met paragnost Sophia   Ervaring van lus geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Je bent een geweldige, lieve vrouw. Je bent een topper. Ik kan uren met je praten. Zonder jouw inzicht, voorspellingen, luisterende oor en adviezen had ik nooit deze moeilijke periode kunnen overleven. Onze gesprekken voelen goed aan. Zeker een aanrader mensen. Als er veranderingen zijn op het gebied van werk dan laat ik het je meteen weten. Ik heb er alle vertrouwen in. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van Anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sophia is echt een lieve vrouw met een gave. Ze krijgt dingen super gauw door en ze herkende mij zelfs. Ik kijk uit naar je voorspellingen. Topper. Zeker het geld waard.




Ervaring van N. met paragnost Sophia   Ervaring van N. met paragnost Sophia   Ervaring van N. geplaatst op 1 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve Sophia, ik wil je graag bedanken voor de uitgebreide email reading maandag.
Je schrijft met zoveel liefde in je pen, elke keer dat ik hem terug lees voel ik een stroom van positieve happy energie.
Ik ben overtuigd dat mijn sprookje zal uitkomen daar je collega's hetzelfde voorspellen.
Jouw mail heeft mijn stress flink geminderd. Je tijdsaanduiding is degene die ik intuitief ook steeds in gedachten had maar niet durfde aannemen als waarheid.
Bij deze, lieve Sophia, heel veel dank voor mijn sprookje dat bijna te mooi is om waar te zijn, het zal opnieuw met 5 sterretjes getuigen, alsook dankbaarheid voor je fantastische collega's, over een aantal maanden. Dank, S.




Ervaring van S met paragnost Sophia   Ervaring van S met paragnost Sophia   Ervaring van S geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Danku Sophia voor je correcte en prachtige reading van deze morgen.
Ik denk dat je zelf schrok van de juiste informatie die je doorkreeg omdat die informatie zo specifiek was en ik deze kon bevestigen vanuit de tijdlijnen en dimensies waarin deze informatie plaatsvond. Even geheugensteuntje wie ik ben Annick, overleden papa, zwaan, beige regenjas, je connectie met mijn papa was overweldigend helder. Nogmaals dank en ik contacteer jou nog want deze heerlijke synchronisatie wil ik nog eens ervaren. Gr Annick.




Ervaring van Annick met paragnost Sophia   Ervaring van Annick met paragnost Sophia   Ervaring van Annick geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hi lieve Sophia,
Ik had vanochtend een gesprek met je en wat heb je mij gerustgesteld. Je kan zeer goed invoelen, alles wat je zag in de kaarten heb ik van andere mediums ook gehoord. Je kan perfect op mensen invoelen. Chapeau.
Ik hoop dat jouw voorspellingen uit gaan komen, zodra dat gebeurt zal ik dat via deze weg weer bekend maken. Veel liefs, H.




Ervaring van H. met paragnost Sophia   Ervaring van H. met paragnost Sophia   Ervaring van H. geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Heb haar net gesproken. Sophia is zo duidelijk in haar uitleg. Je voelt dat het plaatje klopt.
Ben je zo dankbaar. Spreek je snel weer.
Een echte aanrader.




Ervaring van M met paragnost Sophia   Ervaring van M met paragnost Sophia   Ervaring van M geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Wauwwww ze is geweldig. Ze sprak echt uit haar hart.




Ervaring van Sunita met paragnost Sophia   Ervaring van Sunita met paragnost Sophia   Ervaring van Sunita geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Ik vroeg hoe het gesprek met de makelaar zou verlopen. Jij vertelde dat het positief zou zijn. En het klopt helemaal. Super blij.




Ervaring van C met paragnost Sophia   Ervaring van C met paragnost Sophia   Ervaring van C geplaatst op 3 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Alles wat Sophia heeft verteld afgelopen week komt uit.Ik sta versteld.
Wat een openbaring is me dat. Aanrader ..




Ervaring van Maria met paragnost Sophia   Ervaring van Maria met paragnost Sophia   Ervaring van Maria geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Een lieve sociale vrouw, met een prachtige sterke energie. Ik heb bijzondere kaarten mogen ontvangen met een positief vooruitzicht. De dingen die zij heeft benoemd zijn op mn pad gekomen waardoor ik stralend door het leven mag gaan. Dat het nieuwe jaar mij toe mag lachen. Dankjewel mooie vrouw. Liefs Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Sophia   Ervaring van Angela met paragnost Sophia   Ervaring van Angela geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve steun en toeverlaat Sophia,
precies op de maand af zoals jij hebt voorspelt heb ik contact gehad met een dierbaar persoon. Het was onwennig zeer emotioneel, maar ik heb mij kranig gehouden. Ik hoop dat dit eerste contact een vervolg zal hebben. Het is allemaal zo pril zo anders. Ik hou je op de hoogte en zal je zeer zeker persoonlijk spreken hierover.




Ervaring van je weet wel met paragnost Sophia   Ervaring van je weet wel met paragnost Sophia   Ervaring van je weet wel geplaatst op 4 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Bedankt voor je gesprek je hebt gelijk gekregen heb weer kontakt super bedankt dat je er steeds voor me was dit heeft me super gedaan.




Ervaring van j met paragnost Sophia   Ervaring van j met paragnost Sophia   Ervaring van j geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Zeer mooi, fijngevoelig gesprek. hartelijk dank .




Ervaring van Myriam met paragnost Sophia   Ervaring van Myriam met paragnost Sophia   Ervaring van Myriam geplaatst op 30 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Je bent een hele lieve vrouw om mee te praten. Eerlijk en recht door zee. Je hebt mij weer gerust gesteld. Ik hou je op de hoogte hoe alles gaat verlopen. Ik raad iedereen aan om je eens te bellen. Hele fijne inzichten heb ik gekregen. Mijn dank is groot. Tot gauw knuffels.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van Anoniem met paragnost Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Liefste Sophia, jouw readings zijn steeds top. Ben super blij dat ik jou mag kennen in mijn leven. En ja hoor er is heel wat uit gekomen en heel veel onbereikbare dingen zoals met de grootste ster van belgie op cafe zitten. Die had ik niet zien aankomen en wauw. Nu kijken hoe het zal zijn met mijn indiaantje hoe het verder verloopt, dank je Sophia.




Ervaring van Blondie met paragnost Sophia   Ervaring van Blondie met paragnost Sophia   Ervaring van Blondie geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden