Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Sanne
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sanne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hoi Sanne

Je hebt het zeer goed aangevoeld klopt. Zoals een bus.
Hopelijk krijg je wel gelijk met werk ????.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne is een lief en eerlijke vrouw, voelde mij goed aan en ze zij je gaat snel weer wat horen, pas op heeft ze ook gezegd kan ieder moment maar hou het op een week, Maar nog voor we klaar waren met het gesprek kwam er al bericht binnen. Magische dame en in goed contact met het universum. Hoop dat je nog veel mensen een magisch moment mag geven.
Dankjewel je bent een engel xxxxx.




Ervaring van Essie met paragnost Sanne   Ervaring van Essie met paragnost Sanne   Ervaring van Essie geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wouw , amai je hebt me weeral omver geblazen met u fotoreading , u voorspelling is 5 u later uitgekomen , hoe doe jij dat toch.
Heel straf geen woorden voor Toppie ..
CA.




Ervaring van CA met paragnost Sanne   Ervaring van CA met paragnost Sanne   Ervaring van CA geplaatst op 12 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne je bent geweldig, heb van hem gehoord wat je had gezegd, en ondanks dat het niet leuk was, rust in mijn hart en hoofd. Je bent echt super lief en een eerlijke nuchtere vrouw. Gewoon de beste voor mij.

Girlspower Matty x.




Ervaring van Matty met paragnost Sanne   Ervaring van Matty met paragnost Sanne   Ervaring van Matty geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hoi Sanne.
Bedankt dat je me er tussen genomen hebt .
Man, man wat ben je toch goed, en inderdaad niet wat ik wou horen ???????????????????.




Ervaring van ???????? met paragnost Sanne   Ervaring van ???????? met paragnost Sanne   Ervaring van ???????? geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Beste Sanne

Nu was leuk je stem is te horen .
Ja bedankt voor het gesprek spijtig dat de minuten op waren.
Nu dat laatste ben ik wel benieuwd naar.
Groetjes R.




Ervaring van Rita met paragnost Sanne   Ervaring van Rita met paragnost Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hoi Sanne ,

Betreft die energie klopt perfect . Het was en bevestiging van wat ik voel
Je ziet het zoals het is ook betreft dat andere hoop ik .
Bedankt al vast R.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hoi Sanne. Sorry maar zoals gezegd de verbinding zou zeg weg vallen Ik twijfel niet aan jou, Ik twijfel meer aan de situatie. Jij blijft hetzelfde zeggen en zien, maar ik zie hier helaas anders gebeuren, volgens jou is dat normaal. Ik zal jou spoedig weer terugbellen. Wel dank ik jou voor datgeen wat je tot nu toe heb gedaan en gezegd inzake C. Hoop echt dat het uitkomt en dat ik weer met haar in contact kom en dat zij de blokkade opheft.

Met liefdevolle groet, M (Je zuiderbuur).




Ervaring van Maarten met paragnost Sanne   Ervaring van Maarten met paragnost Sanne   Ervaring van Maarten geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Gisteren een blanco reading van deze dame gehad, ze kwam gelijk bij de kern van mijn probleem. Was echt totaal verrast, nog nooit meegemaakt. Deze lieve warme vrouw is in mijn ogen een wonder. Dankjewel Sanne ook voor je adviezen in deze geweldig.

Groeten van Rick een nog steeds verasste man.




Ervaring van Rick met paragnost Sanne   Ervaring van Rick met paragnost Sanne   Ervaring van Rick geplaatst op 3 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  In een woord fantastich, niemand heeft me zo in mijn mezelf laten geloven als zij. Girls Power. Mooie ware woorden. Dankje voor deze.




Ervaring van Bianca met paragnost Sanne   Ervaring van Bianca met paragnost Sanne   Ervaring van Bianca geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  1000 sterren waard, wat een mooi lief en prachtig mens, heb het gevoel dat ik de hele wereld weer aan kan, door de woorden die je me mee gaf, eigen liefde is je basis xx.

Dankjewel engel.




Ervaring van Cindy met paragnost Sanne   Ervaring van Cindy met paragnost Sanne   Ervaring van Cindy geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  wat een mooi en bijzonder gesprek gehad met deze lieve vrouw, ze weet je tot rust te krijgen en ook de dingen die ze me vertelde kon ik helemaal plaatsen, 1 van de beste liefste medium die er is, dat ben jij Sanne zo zuiver.




Ervaring van Diana met paragnost Sanne   Ervaring van Diana met paragnost Sanne   Ervaring van Diana geplaatst op 29 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dankjewel voor je antwoord en de tips en trucs, ik ga zeker meer op mezelf vertrouwen, en niet hopen maar doen. Sanne je bent voor mij een engel.
Namaste Daan.




Ervaring van Daan met paragnost Sanne   Ervaring van Daan met paragnost Sanne   Ervaring van Daan geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wow voor het eerst gesproken en ik ben er nog ondersteboven van, wat een prachtige reading zo mooi en ook zo lekker nuchter, wat een schat ben je, ik dankje met heel mijn hart, Sanne .




Ervaring van Anoniem met paragnost Sanne   Ervaring van Anoniem met paragnost Sanne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Jeetje Sanne gisteren vroeg ik je iets en je zij het duurt nooit lang meer, voordat je het weet, je stelde me gerust heel liefdevol, want zo ben je x xxx. En vanochtend vroeg kwam het telefoontje en nu weet ik het, zo bijzonder, je ben een toppertje, klasse medium.

Thx Mar xxxxxxxx.




Ervaring van Mar met paragnost Sanne   Ervaring van Mar met paragnost Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne,

Keer op keer, echt waar, voel ik me beter na een telefoontje. Je geeft me iedere keer goed advies en goede moed. Alles bekijk je vanuit een positief oogpunt. Ik ben je heel dankbaar hiervoor.

Liefs
Vicky .




Ervaring van Vicky met paragnost Sanne   Ervaring van Vicky met paragnost Sanne   Ervaring van Vicky geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een klasse medium, zo krachtig in een woord top. Geeft rust inzichten en de handvaten zodat je door kan. Echt de mooiste reading ooit gehad, Dank je Sanne.




Ervaring van Dan met paragnost Sanne   Ervaring van Dan met paragnost Sanne   Ervaring van Dan geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Zo blij dat ik u heb gebeld, je kon me zoveel vertellen. Ook heb je me handvaten aan gegeven hoe met de situatie om te gaan, moet nog door de zure appel heen maar met hulp van u kom ik er wel.
Dank je voor nu Greet.




Ervaring van Gre met paragnost Sanne   Ervaring van Gre met paragnost Sanne   Ervaring van Gre geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wauw wauw wauw, voor mij ben je nummer 1 zonder jou hulp en advies, zou ik er nu niet zo in staan. Geen woorden voor, hoe jij me geholpen heb in m,n kracht te komen.
Namaste Ilse.




Ervaring van Ilse met paragnost Sanne   Ervaring van Ilse met paragnost Sanne   Ervaring van Ilse geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Een 2 tal weken geleden vroeg ik haar iets, en wat ze toen zij was loslaten en doorgaan, ik begreep dat niet hoe werkt dat? De oefeningen, die ze me aangaf gedaan, was pittig pfff, gisteren zo uit het niets een berichtje, en een afspraak vanavond.
Bij deze Sanne dankjewel voor je inzichten en je hulp om mijn kracht terug te vinden. Power Girls x.




Ervaring van D met paragnost Sanne   Ervaring van D met paragnost Sanne   Ervaring van D geplaatst op 26 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, ik ben je zo dankbaar, voor je hulp dankzij jou heb ik mezelf weer herpakt, het was vallen en opstaan, maar nu loop ik door en kijk niet meer achterom.

Love you xxx Jo.




Ervaring van Jo met paragnost Sanne   Ervaring van Jo met paragnost Sanne   Ervaring van Jo geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Geweldig aanrader
Voelt feilloos de situatie aan geeft advies waar ik iets mee kan.




Ervaring van Nicole met paragnost Sanne   Ervaring van Nicole met paragnost Sanne   Ervaring van Nicole geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Helemaal perplex dat ze wist wat er speelt zonder te vragen, blies me echt van m,n sokken. Wat een top medium.




Ervaring van Mieke met paragnost Sanne   Ervaring van Mieke met paragnost Sanne   Ervaring van Mieke geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, wat kan jij me toch altijd weer in m,n kracht terug zetten, ben zo blij als ik je gesproken heb zo,n rust en liefde voel ik dan. Lieve mensen ze neemt echt je onrust weg, diep bewondering voor.

Dank je Sanne duizend x An.




Ervaring van An met paragnost Sanne   Ervaring van An met paragnost Sanne   Ervaring van An geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wauw voor mij ben je nummer 1, zoveel warmte liefde en inzichten, als ik je spreek voel ik me gezegend. Zo,n mooi mens, alle sterren waard xxx.




Ervaring van Jamila met paragnost Sanne   Ervaring van Jamila met paragnost Sanne   Ervaring van Jamila geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Bedankt Sanne je hebt gelijk gekregen het contract is getekend. Hopelijk nu een positieve afhandeling.




Ervaring van vrouwtje met paragnost Sanne   Ervaring van vrouwtje met paragnost Sanne   Ervaring van vrouwtje geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  MOOI MENS. Heel veel liefs xxx Nathalie .




Ervaring van Nathalie met paragnost Sanne   Ervaring van Nathalie met paragnost Sanne   Ervaring van Nathalie geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Voor het eerst naar Sanne gebeld, wat een krachtige liefdevolle vrouw, wist me ook te vertellen waarom ik me zo voelde, en heeft m,n onrust weg genomen. Dankjewel voor de handvaten. Liefs Els x.




Ervaring van Els met paragnost Sanne   Ervaring van Els met paragnost Sanne   Ervaring van Els geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, ik bel je met regelmaat. Het is elke keer zo fijn om jou te spreken. Zoveel kracht, positiviteit en liefde breng jij over. Als ik me onrustig voel, weet jij me met zo een gemak weer in mijn kracht te zetten. Je voelt situaties zo haarfijn aan en blijft bij je voorspellingen. Een echte topper en aanrader. Tot de volgende keer. Heel veel liefs, N.




Ervaring van N met paragnost Sanne   Ervaring van N met paragnost Sanne   Ervaring van N geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne is puur oprecht lief, en ze is een vrouw met een gouden hart, een engel al voel je je nog zo rot en moedeloos, als ik haar gesproken heb schijnt voor mij de zon weer. Dankjewel lieve Sanne jij bent het zonnetje op de lijn.xxxx En je zegt altijd, jij bepaal zelf de koers van je leven, en dat vind ik zo mooi.




Ervaring van Meriam met paragnost Sanne   Ervaring van Meriam met paragnost Sanne   Ervaring van Meriam geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Als ik jou gesproken heb schijnt de zon weer, jij weet me zo in m,n energie en balans te brengen, in 1 woord een puur en oprecht liefdevol mens ben je.
Alle sterren die er zijn krijg je van mij xxx.




Ervaring van Jo met paragnost Sanne   Ervaring van Jo met paragnost Sanne   Ervaring van Jo geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  In 1 woord een topper, zoveel kracht en liefde breng jij over, en ook vallen er puzzelstukjes op z,n plaats, maar dat had jij al gezegd. Voor mij ben je nummer 1.

Stay safe Mar xxxx.




Ervaring van Mar met paragnost Sanne   Ervaring van Mar met paragnost Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 25 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een liefdevol medium bent u, was helemaal in paniek en over stuur, maar u heb me zo geholpen om rustig te worden en me anders naar mezelf te laten kijken. Een mooi liefdevol en rustige vrouw, niet belerend je bent voor mij een engel.
Xxx dank Amy.




Ervaring van Amy met paragnost Sanne   Ervaring van Amy met paragnost Sanne   Ervaring van Amy geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wouw, ik gaf Sanne een foto en plots zei ze jullie hebben een gesprek gehad samen. Ze vertelde me gewoon waarover ons gesprek was gegaan, zonder dat ik ook maar een woord zei.
Amai straffe madam ben letterlijk van mijne stoel geblazen en dat is niet de eerste keer trouwens. Dingen die ze me in het verleden voorspelde zijn al deels uitgekomen.
Merci Sanne je bent geweldig.




Ervaring van C met paragnost Sanne   Ervaring van C met paragnost Sanne   Ervaring van C geplaatst op 23 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, via deze weg wil ik naar jou ook even mijn bewondering uitspreken, over hoe lief en positief je altijd blijft. En wat een enorm engelen geduld je hebt. Jij hebt echt oprecht het beste met mensen voor.
En naast dat je een heel erg mooi mens bent, ben je ook heel goed.

Dus dankjewel voor je enorme geduld, positiviteit, inzichten en zoveel meer.

Jij beantwoord mijn emails altijd met veel aandacht en liefde.

Liefs, Karin xx.




Ervaring van Karin met paragnost Sanne   Ervaring van Karin met paragnost Sanne   Ervaring van Karin geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden