Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Sanne
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sanne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hartelijk Dank Sanne voor de geruststelling lieverd,

.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dank je wel lieve Sanne, heel veel liefs van mij,
je bent een topper

Fijne avond,

R.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne, je bent een een schat. Zoals we tijdens het gesprek aangeven, een lekkerding, super bedankt lieverd, laat je volg week weten. Big hugs to you, fijn weekend, R.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Prachtig en lieve vrouw, heel aangenaam om mee te praten en ook wat ze wist te vertellen, echt super consult gehad.

Dankjewel lieverd xxxxx
.




Ervaring van E met paragnost Sanne   Ervaring van E met paragnost Sanne   Ervaring van E geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Jeetje Sanne je had gelijk, dank je voor je mooie reading en advies. Werkelijk ongelofelijk xxxxx.




Ervaring van Samira met paragnost Sanne   Ervaring van Samira met paragnost Sanne   Ervaring van Samira geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wouw, super bedankt voor de mooie fotoreading van daarnet, wat je zei over mij klop volledig, thanks sanne je bent top .




Ervaring van A. met paragnost Sanne   Ervaring van A. met paragnost Sanne   Ervaring van A. geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een toppertje, je zag direct wat er speelde en gaf rake antwoorden, dankjewel lieve Sanne weet nu wat ik moet doen.

Liefs Essie.




Ervaring van Essie met paragnost Sanne   Ervaring van Essie met paragnost Sanne   Ervaring van Essie geplaatst op 31 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne, jij bent de beste voor mij, ongelooflijk hoe jij er recht op zat met alles wat ge mij voorspelde alles maar ook alles wat jij me voorspelde is allemaal uitgekomen zoals je me zei, voor mij ben je een toppertje, en zou zeggen doe zo verder, bijzonder iemand die het zo goed ziet voor mij als jij xxxxx




Ervaring van Anoniem met paragnost Sanne   Ervaring van Anoniem met paragnost Sanne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Thank you babe, erg benieuwd

Laat je weten en dank je wel voor je geduld en begrip, xxxxx




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een klasse vrouw, een toppertje 1e klas ben je. Laat je netjes uit praten en dan komt ze tot de kern. Wauw heb me lang niet zo goed gevoeld, een engel is het.
Voor mij de nummer 1 en duizend sterren waard.

Dikke xxx Jose




Ervaring van Jose met paragnost Sanne   Ervaring van Jose met paragnost Sanne   Ervaring van Jose geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een enorme lieverd is zij. Soms bel ik haar voor advies, soms met een concrete vraag maar eigenlijk vaak voor haar luisterend oor. Ze is niet alleen een goed medium maar ook een hele fijne coach.




Ervaring van D. met paragnost Sanne   Ervaring van D. met paragnost Sanne   Ervaring van D. geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Mams Sanne, je bent echt mn maatje, dank je wel

Ga proberen met mn pendel en ben erg benieuwd
Na mn vakantie en de groei, ben ook blij dat je de foto's nu eindelijk hebt ontvangen en gezien met wie je altijd praat en lacht, jij fleurt me op

Spreek je gauw

Gr.

Tuttebel R.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een rust en liefde breng je, jou steun en je inzichten, voelen als een warme deken. Je bent een engel door jou geloof ik weer in mezelf.

Dag schat tot snel xxxx.




Ervaring van A met paragnost Sanne   Ervaring van A met paragnost Sanne   Ervaring van A geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, ik heb jou gister gesproken en je hebt gelijk gekregen, mijn vriend appte mij zondagavond zoals je zei. Ook wat het probleem was.
Wat jij ook duidelijk zag. Bedankt je bent een topper. Wilde het even met je delen.
Liefs .




Ervaring van Vanes met paragnost Sanne   Ervaring van Vanes met paragnost Sanne   Ervaring van Vanes geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  In een woord wauw, dank je voor het open en eerlijk gesprek, je advies volg ik zeker op, en de rust die ik nu heb ongelofelijk.

Een dankbare moeder xxxx.




Ervaring van S met paragnost Sanne   Ervaring van S met paragnost Sanne   Ervaring van S geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een topper ben jij, het ligt zoals het ligt en het komt zoals het komt, waren je woorden, en wat denk je ? Je zat er boven op want het is uitgekomen. Wilde ik je even laten weten, liefs gewenst vanuit de outback. xxx Aysa.




Ervaring van Aysa met paragnost Sanne   Ervaring van Aysa met paragnost Sanne   Ervaring van Aysa geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, met jouw fijne stem en prettige vooruitzichten stemde je dit vroege vogeltje zeer tevreden. Dank je Zeer. Veel liefs X.




Ervaring van Roodborstje met paragnost Sanne   Ervaring van Roodborstje met paragnost Sanne   Ervaring van Roodborstje geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dank je Sanne voor je zeer duidelijke mailconsult. Je weet mij weer op te beuren. Ik kijk uit naar de komende tijd.




Ervaring van Touria met paragnost Sanne   Ervaring van Touria met paragnost Sanne   Ervaring van Touria geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne.

Toppertje vooral het aantrekgedeelte, haha

A naughty boy, you know who,

Laat je volg week effe weten of je gebeden zijn gehoord ivm extra weekje vrij

A naughty girl who makes you laugh and who appreciate ur reading,and talking to you
Thank you xxx

R.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dankjewel lieverd, voelde me na ons gesprek zo opgelucht, en heb heerlijk rustig geslapen, je lieve stem en duidelijke antwoorden, gaven me zoveel inzichten in deze fase van mijn leven, wauw heb dit nog nooit meegemaakt. Als je het even niet meer weet Sanne is klasse xxxx

Namaste Ayse.




Ervaring van Aysa met paragnost Sanne   Ervaring van Aysa met paragnost Sanne   Ervaring van Aysa geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Jeetje Sanne het is ongelofelijk, maar wat je zag is echt zo gebeurd was niet zo leuk maar dat had je al verteld, maar eerlijk is eerlijk het klopt wel, en ook het mooie is uitgekomen, ik ben geslaagd zo blij op naar de volgende stap. Je bent mijn steun en toeverlaat. Liefs Mar .




Ervaring van Mar met paragnost Sanne   Ervaring van Mar met paragnost Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Prachtige reading. Goeie adviezen en heel eerlijk en direct. Een echte aanrader. Dank u hartelijk.




Ervaring van Mar met paragnost Sanne   Ervaring van Mar met paragnost Sanne   Ervaring van Mar geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Echt een pracht van een medium ben je, ik ben super blij met je, schat van een vrouw en ook wat je vertelde is uitgekomen.
Als je het even niet meer weet, Sanne helpt je er wel door heen een klasse medium.

D. de power girl .




Ervaring van D met paragnost Sanne   Ervaring van D met paragnost Sanne   Ervaring van D geplaatst op 29 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Een paar weken geleden een tip gehad van je hoe te reageren, heb het gedaan en ja hoor het heeft gezorgd dat mijn relatie weer is als vanouds. Je heb helemaal gelijk gehad. Dankjewel lieve Sanne.




Ervaring van Jamila met paragnost Sanne   Ervaring van Jamila met paragnost Sanne   Ervaring van Jamila geplaatst op 27 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne kon je niet meer bedanken, ik was zo emotioneel pff, maar via deze weg 1000 maal dank, weet nu waarom ik me zo voel en wat ik er mee moet doen, geen 5 sterren waard maar ontelbaar, bel je snel weer. Love Jo




Ervaring van Jo met paragnost Sanne   Ervaring van Jo met paragnost Sanne   Ervaring van Jo geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hoi Sanne je had helemaal gelijk, zonder info boven op het probleem en mij terug in m,n gevoel geholpen super topper 1e klas, .




Ervaring van Marley met paragnost Sanne   Ervaring van Marley met paragnost Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dankjewel voor het mooie spontane warme en leuke gesprek, je zet me weer terug in m,n kracht had ik echt even nodig.
Dankjewel lieverd .




Ervaring van Sam met paragnost Sanne   Ervaring van Sam met paragnost Sanne   Ervaring van Sam geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne ik heb zo,n bijzonder gesprek met je gehad, ik was zo verdrietig, maar door jouw woorden en liefde en nuchtere antwoorden heb ik zoveel steun gehad dat ik ook door je humor me na lange tijd weer goed voelt, ik ben er nog niet dat zij je ook maar nu op de goeie weg, je hoor me snel weer, en je bent zeker een aanrader, voor mij ben je een kanjer. En blijf dit doen voor iedereen die het nodig heeft, het is zo,n liefdevolle vrouw.
Bedankt voor je geduld en begrip Johanna .




Ervaring van Johanna met paragnost Sanne   Ervaring van Johanna met paragnost Sanne   Ervaring van Johanna geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne je doet je tekort met je omschrijving, wat een krachtig medium zo zuiver en duidelijk ik heb dit nog niet vaak mee gemaakt, wat een mooie energie bezit je, en draag je ook over.

Een liefdevolle groet je collega N.




Ervaring van N met paragnost Sanne   Ervaring van N met paragnost Sanne   Ervaring van N geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hoi lieverd even laten weten dat je gelijk heb, je zag het dichtbij ik was daar nogal sceptisch over, waarvoor ik nu sorry moet zeggen, ben helemaal blij het is gebeurd zoals je zij, een topper 1e klas ben je.

Happy happy xxx D
.




Ervaring van D met paragnost Sanne   Ervaring van D met paragnost Sanne   Ervaring van D geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dank je Sanne voor het mooie en leuke gesprek, het was voor mij op het juiste moment, en kan hier ook heel veel mee,. Your Simply the Best ( dat zij je tegen mij , maar jij bent het voor mij) lieffffffs Amy.




Ervaring van Amy met paragnost Sanne   Ervaring van Amy met paragnost Sanne   Ervaring van Amy geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een lieverd. Naast goed medium is zij ook ontzettend goed in het coachen van anderen. Liefs van de dame die net wat in de vriezer heeft gegooid, haha.




Ervaring van D. met paragnost Sanne   Ervaring van D. met paragnost Sanne   Ervaring van D. geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  In 1 woord wauw wat een inzicht, en zonder te vragen gelijk boven op de kern. Was helemaal verbaasd wat een mooi mens ben je Sanne en ook zo lief en nuchter. Blij dat ik bij toeval jou belde, ik ga doen wat je me vertelde en hou contact, dikke klapzoen van Gini.




Ervaring van Gini met paragnost Sanne   Ervaring van Gini met paragnost Sanne   Ervaring van Gini geplaatst op 4 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, ben zo blij je weer gesproken te hebben, kon niet wachten om je te bedanken xxxx, je zij me laat los en je zal zien dat het naar je toekomt, en je heb helemaal gelijk gehad ook qua tijd kan alleen maar zeggen, wat een mooie gave en prachtig medium ben je.

Tot snel Merel




Ervaring van Merel met paragnost Sanne   Ervaring van Merel met paragnost Sanne   Ervaring van Merel geplaatst op 1 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, wat een heerlijk mens ben je ik was zo down maar jij trok me terug in mijn energie, door met me te praten alleen al, was lang geleden dat ik me zo goed voelde, en ook de dingen noemde waarom ik me zo voelde, super ik vond het magisch. Dank dank dank Frans.




Ervaring van Frans met paragnost Sanne   Ervaring van Frans met paragnost Sanne   Ervaring van Frans geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden