Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Sandra
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  Dag Sandra,
Zojuist een heel prettig gesprek met je gevoerd. Heel opvallend hoe goed jij situaties in kunt voelen dan wel boodschappen door krijgt. Ik was wel onder de indruk moet ik je zeggen, en dat ben ik niet zo heel snel.
Dank hiervoor.
Groet, J.




Ervaring van J met paragnost Sandra   Ervaring van J met paragnost Sandra   Ervaring van J geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  Dag Sandra, dank voor de healing i.v.m kat Sam op 4/02. ik vond het niet makkelijk, zo over de telefoon. Jammer dat mijn krediet erdoor was. Warme groet.




Ervaring van Myriam met paragnost Sandra   Ervaring van Myriam met paragnost Sandra   Ervaring van Myriam geplaatst op 4 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  Ik vind haar goed, ze ziet veel en voelt goed aan, wat de toekomst brengt zullen we moeten afwachten, bedankt voor je reading en healing, hopelijk vinden we de nodige rust.




Ervaring van vrouwtje met paragnost Sandra   Ervaring van vrouwtje met paragnost Sandra   Ervaring van vrouwtje geplaatst op 4 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  Sandra, je sloeg de spijker op zijn kop. Eerlijk, zuivere medium. Ik bel je gauw weer.




Ervaring van Cherida3 met paragnost Sandra   Ervaring van Cherida3 met paragnost Sandra   Ervaring van Cherida3 geplaatst op 28 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  Dank je wel voor het gesprek, je advies en je healing. Ik wacht nu het oprechte gesprek af dat tussen ons gaat plaatsvinden. Eerst meer rust en acceptatie en daarna zien we weer verder.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Sandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  Heel mooi medium. Niet te geloven haast wat zij door mocht krijgen over mij uit de tijd van mijn jeugd. Meisje met rood witte kraaltjes armband. Ik was flabbergasted. Wow. Top medium, zij kan echt concrete dingen zien en voelen. te gek. Dank voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt gedaan. Liefs.




Ervaring van RAM met paragnost Sandra   Ervaring van RAM met paragnost Sandra   Ervaring van RAM geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  Dank je voor de mooie Reading en de healing. Het gaat mij zeker erg helpen de komende tijd. Waarvoor dank. Ik zie het allemaal positief tegemoet en blijf er in geloven. Dank je.




Ervaring van Mar met paragnost Sandra   Ervaring van Mar met paragnost Sandra   Ervaring van Mar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  Lieve Sandra, je bent echt een TOPPER. Geen 5 maar 10 sterren. Een TOP Medium.

Mijn vriend, Ongelooflijk hoe jij precies en zo gedetailleerd zijn emoties, gevoelens en gedachten aan kan voelen.
Ook omgevingsfactoren bij hem in de kleinste details zie je.

Door jouw enorme gave en doordat je een goed medium bent.

Dankzij jou wist ik wat er in hem omging, heb ik zijn emoties en gevoelens heel goed kunnen begrijpen en ook zijn situatie. En zelfs soms zijn 'droge' reacties, waar veel meer achter schuil ging.

Je bent eerlijk maar ook geef je mij de juiste handvatten zodat de communicatie beter verloopt.

Ik ben je ontzettend dankbaar lieve Sandra.

Liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met paragnost Sandra   Ervaring van Anneke met paragnost Sandra   Ervaring van Anneke geplaatst op 8 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  Dankje voor het geduld en begrip

M.




Ervaring van Marijke met paragnost Sandra   Ervaring van Marijke met paragnost Sandra   Ervaring van Marijke geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  Hoi Sandra net met je gesproken. Je voelt de dingen goed aan.




Ervaring van Mal met paragnost Sandra   Ervaring van Mal met paragnost Sandra   Ervaring van Mal geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  kon precies benoemen wat er speelt, heeft mij gerustgesteld .
Is nu nog wat afwachten.En een erg aangenaam gesprek gehad in verband over ex man ik laat je het zeker weten als het uitkomt .van een vriend .groetjes r.




Ervaring van anoniem met paragnost Sandra   Ervaring van anoniem met paragnost Sandra   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sandra
  Ervaring met paragnost Sandra
  lieve sandra,
ik heb je vanavond voor de eerste maal gesproken. Bedankt voor dit mooie consult. Je hebt me de moed gegeven om door te gaven . En hetgene wat je zag in de kaarten klopte helemaal. Ik bel je zeker nog terug. liliane.




Ervaring van liliane met paragnost Sandra   Ervaring van liliane met paragnost Sandra   Ervaring van liliane geplaatst op 3 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden