Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Sabine
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sabine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sorry Sabine, ik viel in een keer weg mijn tegoed was op, dankjewel voor je mooie reading liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met paragnost Sabine   Ervaring van Nathalie met paragnost Sabine   Ervaring van Nathalie geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine je had mij afgelopen week voorspelt dat ik contact zou krijgen met een oude vriend. Ik snapte er niets van tot vandaag het berichtje binnenkwam, ik sta verbaasd. Je bent echt goed.




Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 21 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hele leuke dame om mee te praten. Twee voorspellingen zijn uitgekomen. Nu nog de ene, die brede man :).




Ervaring van Sel met paragnost Sabine   Ervaring van Sel met paragnost Sabine   Ervaring van Sel geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, ik heb je afgelopen week opnieuw gebeld; je zei iets ivm een vakantie wat ik absoluut niet kon plaatsen, heel rustig zei je dat ik even moest afwachten en dat het heel snel duidelijk zou worden. Ongelooflijk maar waar, 2 dagen later wordt ik uitgenodigd om mee op vakantie te gaan, zelfs op de manier dat jij zei en in de periode die je zei.
Je hebt het al vaker helemaal correct gehad, maar echt ongelofelijk hoe sterk je mooie gaves zijn.

Dank je wel om deze te willen delen met ons.

Veel liefs xxxe.




Ervaring van E. met paragnost Sabine   Ervaring van E. met paragnost Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, je behoort op deze lijn tot de top drie. Je bent zo zuiver in je readings.




Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  1 woord Wauwiee.




Ervaring van Angela met paragnost Sabine   Ervaring van Angela met paragnost Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine is zeker een aanwinst op de lijn en behoort inmiddels tot mijn top 3. Eerlijk, recht voor zn raap en blijft bij haar standpunt. Iets wat ik erg waardeer omdat ik vaak in mijn emotie zit op dat moment en later het kwartje valt die mij bevestigt dat ze gelijk had. Ook blij dat ze de kleinste details opnoemt die mss voor een ander irrelevant is maar voor mij een erg belangrijk om ook te weten. Daarom altijd een feest om met Sabine te bellen. Ga zo door en hoop dat je een blijvertje bent op deze toplijn. Gr en tot gauw Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  O My God het was de moeite waard om in contact te komen met deze engel. Alles wat je zij viel op zijn plek alleen ik moet geloven in mijn zelf en aangeven ik verdiend het beste en dat ga ik zeker doen. Bedankt voor alles lieve engel en hou jouw zeker op de hoogte. P.S. goed op jouw zelf echt een mooi Reading en Positief.

One Love Angela xxx.




Ervaring van Angela met paragnost Sabine   Ervaring van Angela met paragnost Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Dankjewel lieve Sabine voor je reading, ik hoop T snel weer te horen en te zien.❤ liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met paragnost Sabine   Ervaring van Nathalie met paragnost Sabine   Ervaring van Nathalie geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine is een aanrader en 10 sterren waard. Als je denkt huh, kan ik even niet plaatsen? - geef het een dag of twee en je zal het zien. Hehe :) Plus een superlief mens:) Bedankt. X (Weegschaal verhaal).




Ervaring van E. met paragnost Sabine   Ervaring van E. met paragnost Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Nu even met 5 sterren hoor, want dat was ik vergeten aan te passen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine, jij bent een engel en goud waard. Telkens geef je hoop en geeft zo een duidelijke reading. Ik beloof je ik geloof elk woord dat je zegt. Het komt goed met de lange man.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, zojuist heb ik jou aan de lijn gehad en je wist mij zoveel dingen te vertellen. Jij hebt mij zo'n goed gevoel gegeven en ik ben blij om jou gesproken te hebben. Jij hebt een mooie energie. Heeeeel erg bedankt voor je geduld. Zodra jouw voorspellingen uit zijn gekomen, plaats ik weer een berichtje. Kus en knuffel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Het is ongelofelijk. Gister zei je morgen ontvang je een bericht van iemand uit het verleden. Vandaag heb ik die ook echt ontvangen. Kippenvel, moest gelijk aan je denken. Het is ongelofelijk, maar waar. Ik hoop zo dat je andere voorspellingen ook uitkomen. Liefs E.




Ervaring van E. met paragnost Sabine   Ervaring van E. met paragnost Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 23 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Beste Sabrina, toppertje. Je voelde de situatie meteen aan, zonder dat ik iets hoefde te zeggen. Alles klopte meteen en kijk alvast uit naar je voorspelling. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van A met paragnost Sabine   Ervaring van A met paragnost Sabine   Ervaring van A geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Wauw. Je had me zoooo gewaarschuwd voor iets groots en ik ben er met mijn ogen dicht ingetuimeld. Met zoals je ook voorspelde grote gevolgen. Ik had het gewoon niet door. Je bent een kanjer in je werk. Zoveel mediums gebeld en je was de enige die me tot 2x toe die waarschuwing gaf had ik maar geluisterd.
Je hebt een prachtige gave en interpreteerde de kaarten correct. No nonsens pure waarheid positief of negatief topvrouw.




Ervaring van Fanny met paragnost Sabine   Ervaring van Fanny met paragnost Sabine   Ervaring van Fanny geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine. Moest net aan je denken. Je bent ongelooflijk goed. Je voorspellingen komen uit. o blij dat ik je heb:) xxx (weegschaal gedoe).




Ervaring van J. met paragnost Sabine   Ervaring van J. met paragnost Sabine   Ervaring van J. geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  lieve sabine
Alles is uit gekomen wat je voorspeld hebt, sommige dingen kon ik eerste instantie niet plaatsen, maar achteraf viel alles op zijn plek. Bedankt lieverd ik ga je zeker nog een keer bellen.xxx.




Ervaring van Sandra met paragnost Sabine   Ervaring van Sandra met paragnost Sabine   Ervaring van Sandra geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, een poos geleden had Ik je aan de lijn en je deed een heel scala aan voorspellingen. Ik moest net daardoor ook even aan je denken. Je zei me dat ik nog een reis ging maken. Ik zei toen dat ik helemaal niet van plan was om op de korte termijn weg te gaan dus ik liet het langs me heen gaan. Gisteravond heb ik heel spontaan een lastminute stedentrip naar het buitenland geboekt. Daar was dus de reis. Heb je toch nog gelijk gekregen. ;) liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, bedankt dat jij er steeds voor mij bent. Jij bent tien sterren waard en meer. Een meerwaarde op de lijn. Zo to the point dat jij de beelden of kaarten ziet, je zit er telkens helemaal juist bovenop. Ongelooflijk hoe jij dat doet, lijkt wel alsof ik mijn eigen verhaal vertel. Telkens blaas jij mij van mijn sokken met jouw reading, ik sta telkens verbaasd. Ik raad iedereen aan jou te bellen en iedereen zal het zelfde beamen wat ik hier schrijf. Een topper in je vak, jij bent kei goed. Wat heb ik je gemist tijdens je verlof. Dikke knuf en veel liefs, Lydia.




Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hey Sabine, ik wou je heel erg bedanken voor die fantastische reading. Ik bel je heel graag nog een keer. Heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met paragnost Sabine   Ervaring van Nathalie met paragnost Sabine   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Ik weet echt niet hoe je het doet maar je voorspelling is 1 dag later uitgekomen. Je zei dat iemand gaat scheiden volgende dag ontmoet ik een vriendin die me verklaart dat ze gaat scheiden. Sabine, hoe doe jij dit?. I fucking love you.




Ervaring van Nuria met paragnost Sabine   Ervaring van Nuria met paragnost Sabine   Ervaring van Nuria geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hey Sabine. Ik ben online vanuit New York. Kusjes nuriya .




Ervaring van Nuria met paragnost Sabine   Ervaring van Nuria met paragnost Sabine   Ervaring van Nuria geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hay Sabine lieverd. Kom je vandaag online? Ik ben nog even wakker vanuit New York xxx .




Ervaring van Nuria met paragnost Sabine   Ervaring van Nuria met paragnost Sabine   Ervaring van Nuria geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Ongelooflijk lief en ongelooflijk goed. Letter voor letter komt alles uit. Dankjewel Sabin. Super blij met jou.:) X( Weegschaal verhaal) J.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Wauw sabine jij bent ongelofelijk goed. Zijn al een paar dingen uitgekomen die je voorspeld had dankjewel.




Ervaring van M met paragnost Sabine   Ervaring van M met paragnost Sabine   Ervaring van M geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine vertelde mij dat ik parfum zou krijgen van iemand die het goed wou maken met mij , de volgende dag kreeg ik parfum .
Ik ben benieuwd naar al jou andere voorspellingen die je gedaan hebt .




Ervaring van L met paragnost Sabine   Ervaring van L met paragnost Sabine   Ervaring van L geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Zo goed, alles komt uit. Bedankt dat je er altijd bent. Love you xxx uit Belgie.




Ervaring van E met paragnost Sabine   Ervaring van E met paragnost Sabine   Ervaring van E geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hi Sabine, je hebt weer gelijk. Mijn andere ex met wie ik nu een platonische vtendschappelijke relatie heb moet volgende week naar de mond hygieniste.hij heeft idd een zwak gebit. Ik sprak hem net. Indrukwekkend hoe goed jij de kaarten kunt lezen. Groet en tot gauw.




Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hoi Sabine. Bedankt voor je legging en uitleg. En natuurlijk ook je compliment. Ik wacht je voorspelling af. Eerdere voorspellingen zijn al uitgekomen. Nogmaals bedankt. Big hug.




Ervaring van Lin met paragnost Sabine   Ervaring van Lin met paragnost Sabine   Ervaring van Lin geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hi Sabine,

Ik belde je een paar dagen geleden en je vroeg mij of ik een pakketje of iets had besteld. Ik wist op dat moment niet waarover je het had maar kreeg avonds in brievenbus, wat denk je. Idd, pakketje. Was vergeten dat ik online iets had "besteld" en glad vergeten. Goed gezien van je. Ook goed gesprek die ik net mijn zoon zou voeren is uitgekomen. Bij jou komt alles tot in de details uit. Echt een aanwinst. Bel je gauw weer. Gr Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  He Sabine, dank voor jou zuivere consult. Zuiver, krachtig en puur, je verteld hetgeen je door krijgt, snel en eerlijk. De antwoorden op mijn vragen, klopten in het nu. Echt persoonlijke omstandigheden die je niet kon weten, legde je zonder te vragen uit. Dank voor de mooie voorspelling, tot snel. Bo.




Ervaring van Bo met paragnost Sabine   Ervaring van Bo met paragnost Sabine   Ervaring van Bo geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, wat eist je rake dingen te zeggen wow. Je bent een fijne vrouw om naar te luisteren, neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Dank je wel lieverd.




Ervaring van Daphne met paragnost Sabine   Ervaring van Daphne met paragnost Sabine   Ervaring van Daphne geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hoi Sabine, ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je had 3 voorspellingen gedaan waarvan 2 meteen na ons gesprek al zijn uitgekomen. Kan niet wachten tot de andere voorspelling uitkomt wat betreft de liefde. Ik houd je op de hoogte.
Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met paragnost Sabine   Ervaring van Cindy met paragnost Sabine   Ervaring van Cindy geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, wat ben jij een pracht mens. Steeds weer kom ik met dezelfde vragen en steeds weer weet je me in mijn kracht te zetten en rust te geven. Bedankt voor de healing op afstand. Net wat ik nodig had. Duizendmaal dank. Liefs Val.




Ervaring van Val met paragnost Sabine   Ervaring van Val met paragnost Sabine   Ervaring van Val geplaatst op 4 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden