Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Karine
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Karine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Ik kon het niet en durfde het niet te geloven,
Maar het is idd allemaal alweer uitgekomen.
Nogmaals dank je wel Karine.




Ervaring van M met paragnost Karine   Ervaring van M met paragnost Karine   Ervaring van M geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karin,

Een tijdje geleden belde ik je over mijn ex. Hij zou wel terug komen.
Vandaag belde ik je weer, omdat er een grote discussie is geweest. Maar je bleef bij je standpunt.
Dankjewel om er te zijn.
Joyce xxx.




Ervaring van Joyce met paragnost Karine   Ervaring van Joyce met paragnost Karine   Ervaring van Joyce geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  U zag ontzettend veel. Ongelooflijk.
Mijn nieuwe werk, over mijn auto, en zelfs mijn rug. Super bedankt. Ik laat het u weten als de man er aan komt. Liefs.




Ervaring van Vanes met paragnost Karine   Ervaring van Vanes met paragnost Karine   Ervaring van Vanes geplaatst op 14 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Wat is ze lief en wat kan ze goed invoelen.
Dankjewel lieve Karine. Ik ben blij wat je voorspeld hebt. Heb er vertrouwen in dat het ook uitkomt
Dankjewel voor je mooie reading.
Liefs.




Ervaring van M met paragnost Karine   Ervaring van M met paragnost Karine   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karine heeft me pas precies verteld hoe iets zou verlopen. Alles is precies zo gegaan als ze zei. Verbazingwekkend.




Ervaring van V met paragnost Karine   Ervaring van V met paragnost Karine   Ervaring van V geplaatst op 7 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  lieve Karine ik bel jou met regelmaat en je zei dat mn ex mij ging betalen en ja hoor vanmorgen stond het geld op mn rekening. hoop dat al het andere ook snel uit komt. je ben voor mij een goed medium. liefs loes.




Ervaring van loes met paragnost Karine   Ervaring van loes met paragnost Karine   Ervaring van loes geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,

Ik wil nogmaals vertellen dat ik het erg fijn vind om met u mijn persoonlijke zaken re bespreken.
U vertelt mij over de liefde steeds hetzelfde. Wanneer ik het vertrouwen weer even kwijt ben over de dame, dan stelt u mij gerust met de woorden het komt goed. Ik weet dat de kaartjes geen namen zeggen, ik vertrouw op uw intuitie. De voorspellingen over financiele zaken komen bijna altijd uit. Soms vertelt u iets wat ik op dat moment niet kan plaatsen en dan moet ik u later terugbellen omdat het toch heeft plaatsgevonden. Deze bevestigingen geeft mij weer vertrouwen en daar ben ik u hartstikke dankbaar voor. Ik vind u een prettig medium.

Groetjes van de anonieme met de vragen over de buitenlandse vrouw, verzekering e.d.




Ervaring van Anonieme man met paragnost Karine   Ervaring van Anonieme man met paragnost Karine   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,

Ik zou je nog laten weten over 22 en 23 april.

Ik ben geslaagd en ik heb mijn contract getekend.
De voorspellingen zijn uitgekomen.
Bedankt.
Liefs, S.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 27 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine zo,n mooie woorden superlief wat je zei
Stay safe en nogmaals dank u laat je zeker iets weten wat je me voorspelde.




Ervaring van Catherine met paragnost Karine   Ervaring van Catherine met paragnost Karine   Ervaring van Catherine geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine zo mooie woorden superlief wat je zei. Stay safe en nogmaals dank u laat je zeker iets weten wat je me voorspelde.




Ervaring van Catherine met paragnost Karine   Ervaring van Catherine met paragnost Karine   Ervaring van Catherine geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, iedere keer als ik je bel doe je voorspellingen die uitkomen en zelfs op de dag nauwkeurig. Soms kan ik het even niet plaatsen, maar al snel blijkt dan dat wat je zegt klopt. Je bent een goede steun voor mij en geeft mij oprechte tips en antwoorden. Bedankt voor de mooie consulten en tot gauw horens.




Ervaring van M met paragnost Karine   Ervaring van M met paragnost Karine   Ervaring van M geplaatst op 24 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karine heeft mij ongeveer 2 jaar geleden diverse voorspellingen gedaan, alles is uitgekomen. Ongelofelijk wat zij ziet in de verre toekomst. Geweldig.




Ervaring van Jacqueline met paragnost Karine   Ervaring van Jacqueline met paragnost Karine   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, dank je wel. Echt spreek je al zo lang en wat jij voorspeld en voorspelde komt uit en is uitgekomen. X.




Ervaring van Me met paragnost Karine   Ervaring van Me met paragnost Karine   Ervaring van Me geplaatst op 7 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Haar voorspelling is uitgekomen. Na een paar jaar, maar tijd is niet, tien jaar of twee jaar is hetzelfde voor het universum. jammer voor ons niet.




Ervaring van CéCé met paragnost Karine   Ervaring van CéCé met paragnost Karine   Ervaring van CéCé geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Beste Karine,
Hier Inge, ik laat je weten dat de resultaten op school goed waren van mijn dochter, geslaagd op alle vakken, ik ben zeer tevreden.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Karine   Ervaring van Inge met paragnost Karine   Ervaring van Inge geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Je voorspelling is weer uitgekomen.
Ik heb mijn examen gehaald.
Bedankt lieve Karine voor je hulp en steun.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Beste Karine, je zei me dat je een zwangerschap ziet dit jaar ik wacht of tot ik bericht ga ontvangen, en dat er geld naar mij toekomt dat is al gebeurd.

En de liefde van mijn dochter met haar vriendje dat ze goed samen passen.

Groetjes tot bels schorpioentje.




Ervaring van schorpioen met paragnost Karine   Ervaring van schorpioen met paragnost Karine   Ervaring van schorpioen geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, ik wens je een prettig eindejaar en een heel gelukkig Nieuwjaar. Dank u voor alles wat je voor me deed het voorbije jaar en voor jouw goede raad. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik eindelijk gelukkig mag zijn.




Ervaring van Francine met paragnost Karine   Ervaring van Francine met paragnost Karine   Ervaring van Francine geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine jou voorspellingen zijn deze week echt uitgekomen alles klopte precies zoals je zei zelf dat van een zwangerschap op het werk.
Je bent echt een kanjer
Veel liefs en tot gauw .




Ervaring van Ingrid met paragnost Karine   Ervaring van Ingrid met paragnost Karine   Ervaring van Ingrid geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, hartelijk dank voor uw voorspellingen steeds. U heeft diverse keren gelijk gehad over financiele zaken en de voorspelling van de liefde daar blijf ik ook in geloven. Warme groet, anonieme man.




Ervaring van Anonieme man met paragnost Karine   Ervaring van Anonieme man met paragnost Karine   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,
Al spreek ik je nu wekelijks of maandelijks je blijft hetzelfde zeggen.
Dit geeft me zoveel rust en ik blijf erin geloven.
Jij bent en blijft de beste.
Liefs je vaste beller S.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve vrouw, geeft geduldig antwoord op alle vragen. Vond het zo lief dat ze op het laatste moment toch even voor mij ging kijken. Kon u net niet bedanken.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, je voorspellingen zijn uitgekomen.
Mensen moeten eens weten hoe goed jij bent in je voorspellingen.
5 sterren zijn nog te weinig voor jou.
Ik de ongelovige Thomas. T.T.M.




Ervaring van T.T.M. met paragnost Karine   Ervaring van T.T.M. met paragnost Karine   Ervaring van T.T.M. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Beste Karine, jij verdient meer dan vijf sterren. Jij kan dingen vertellen die raak zijn ongelooflijk hoe jij dat kan weten ongelooflijk. Ik bel je graag terug.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Karine   Ervaring van Inge met paragnost Karine   Ervaring van Inge geplaatst op 26 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karine, dank je hartelijk voor het gesprek van vandaag. Ik hoop dat alle voorspellingen m.b.t. werk en blijdschap uitkomen. M.




Ervaring van M. met paragnost Karine   Ervaring van M. met paragnost Karine   Ervaring van M. geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Rustige, vriendelijke dame.
Kijkend op echt elke vraag waar je een antwoord op krijgt.
Of de voorspellingen uitkomen is de vraag, ik laat het jullie weten, de eerste zou nog voor vandaag of morgen moeten zijn.

Grtjes
M en M.




Ervaring van M en M met paragnost Karine   Ervaring van M en M met paragnost Karine   Ervaring van M en M geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  lieve kariene alles wat u mij door gaf is op dit moment uit gekomen. zo wel op werk en liefde , dikke pluim.




Ervaring van loes met paragnost Karine   Ervaring van loes met paragnost Karine   Ervaring van loes geplaatst op 10 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, bedankt voor de vele aangename gesprekken. Ik weet dat al jouw voorspellingen uitkomen en kijk met heel veel verlangen uit naar de toekomst samen met mijn geliefde. Jij bent een schat en verdient een dikke pluim.




Ervaring van Francine met paragnost Karine   Ervaring van Francine met paragnost Karine   Ervaring van Francine geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Ik wil je bedanken voor het gesprek. Hij was kort en duidelijk. Fijn te horen dat mijn periode van onzekerheid van korte duur is.
Het geeft mij weer moed. Dank je wel.

A.




Ervaring van A. met paragnost Karine   Ervaring van A. met paragnost Karine   Ervaring van A. geplaatst op 29 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Jij vertel altijd precies wat er op kort termijn in mijn leven gaat gebeuren. Het is ook iedere keer uit gekomen bedankt voor de consulten en ik vind het fijn om met jou te praten.




Ervaring van Anoniem met paragnost Karine   Ervaring van Anoniem met paragnost Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine,
Gisteren belde ik met de vraag over een toets.
Jij zei ja het lukt wel, alleen is het een beetje moeilijk.
Je had zoals altijd gelijk.
Het was best pittig maar ik heb het gehaald.
Bedankt weer voor je mooie voorspelling.
Liefs
S.




Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S met paragnost Karine   Ervaring van S geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karine is gewoon heel goed. Rustig, duidelijk, vriendelijk en haar voorspellingen komen uit. Dank je wel.




Ervaring van karolien met paragnost Karine   Ervaring van karolien met paragnost Karine   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Wat heel toevallig is ik bel Karine op 10 juni en uit het niets vertelde ze mij dat er heel wat geld is uitgegeven. en het klopt aangezien ik 1 uur ervoor pas een auto heb gekocht.




Ervaring van Sabrina met paragnost Karine   Ervaring van Sabrina met paragnost Karine   Ervaring van Sabrina geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Beste Karin, een paar weken geleden voorspelde u dat er op korte termijn een bedrag geld naar me toe zou komen. En dat is ook gebeurd, toen ik het niet meer verwachtte. Goed van u.




Ervaring van xs met paragnost Karine   Ervaring van xs met paragnost Karine   Ervaring van xs geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine , altijd een feest om ff met je te praten.
Helaas met ons laatste gesprek werden we midden in ons gesprek afgebroken,en toen gebeurde iets heel raars .
Ik kreeg ineens DIANA aan de lijn .
Ik was in Shoc , hoe kan dit , midden in ons gesprek.
Diana in shoc , ik in schoc ,en iik ben me minuten kwijt, mijn gesprek met jou heb ik niet af kunnen ronden hoop dit nooit meer mee te maken.
Karine tot de volgende keer .

Voor mij ben jij de TOPPER

Liefs Linda.




Ervaring van lindaetna met paragnost Karine   Ervaring van lindaetna met paragnost Karine   Ervaring van lindaetna geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden