Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Joke
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Joke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Wist dingen, die ik niet heb vertelt, ze neemt de tijd, eerlijk en oprecht.




Ervaring van ik met paragnost Joke   Ervaring van ik met paragnost Joke   Ervaring van ik geplaatst op 13 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Ze is echt geweldig, alles komt uit. Ze heeft mij dingen verteld waarvan ik dacht wauwwww, me werk, me love life, alles. Zij is de enigste die ik vertrouw en blijf vertrouwen.




Ervaring van Sunita met paragnost Joke   Ervaring van Sunita met paragnost Joke   Ervaring van Sunita geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Joke je hebt gelijk.
Een van je voorspellingen klopt. Je zei dat mijn neefje I. waarschijnlijk wel zou slagen voor zijn rijbewijs maar dat er een twijfel was. Dat klopt helemaal. Hij is geslaagd maar moet nu medisch gekeurd worden voor zijn ogen.
Nu nog hopen dat hij straks mag autorijden. En hoop zo dat je gelijk krijgt betreft mijn paard over zijn kaak en over A.




Ervaring van Ingrid met paragnost Joke   Ervaring van Ingrid met paragnost Joke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Wow wow wow.
Wat een geweldig goed gesprek met jou gehad.
Wat fijn dat ik zo vrij met jou kon praten.
Net alsof we elkaar al jaren kennen.
Hoop echt van harte dat A. binnenkort contact op zoekt.
Thanks Joke.
Wordt vervolgd.




Ervaring van Ingrid met paragnost Joke   Ervaring van Ingrid met paragnost Joke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke, ik zal heel eerlijk moeten zijn en ben normaliter niet van de recensies, maar jij verdient het dubbel en dwars. Je bent altijd zo geduldig, oprecht, eerlijk en begaan maar vooral ACCURAAT. Ik kan dit zeggen, omdat ik het weet. Ik spreek je nu volgens mij een jaar of 2 en nog nooit heb je er naast gezeten. Ook waardeer ik het echt dat je altijd klaar staat met adviezen waar ik wat mee kan als ik je weer eens hysterisch of soms zelfs snikkend bel, haha.

Je bent echt een ware grote vriendin geworden gedurende tijd. Bedankt voor alles Joke, je voorspellingen, geruststellingen en natuurlijk ook grapjes. Jij bent echt oprecht in wat je doet en vind het bijzonder dat je graag andere helpt met je gave.

Ik spreek je snel weer. Ook dit keer zul je er vast niet naast zitten.

Maar dit moest ik even een keer plaatsen.

Knuffel,

Fatima.




Ervaring van Fatima met paragnost Joke   Ervaring van Fatima met paragnost Joke   Ervaring van Fatima geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke, ik spreek je al heel wat jaartjes. Wat je mij in de begintijden hebt doorgegeven, maar ook nu. Er is al zoveel uitgekomen. De voorspellingen die nog niet zijn uitgekomen heb ik ook vertrouwen in dat dat nog wel komt. Super bedankt ook voor de leuke gesprekken. Ik vind je gewoon top Joke.

Lieve groetjes Lisa.




Ervaring van Lisa met paragnost Joke   Ervaring van Lisa met paragnost Joke   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke
Het is allemaal goed.
Diana.




Ervaring van Diana met paragnost Joke   Ervaring van Diana met paragnost Joke   Ervaring van Diana geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Ze is een geweldige vrouw, zij heeft me dingen gezegd dat niet iedereen weet hopelijk komen mijn wensen uit. Ik laat het u zekers weten.




Ervaring van Sunita met paragnost Joke   Ervaring van Sunita met paragnost Joke   Ervaring van Sunita geplaatst op 10 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke, jij bent het meest bijzondere medium die ik heb gesproken. Zo veel liefde en licht en hulp voel ik bij jou. Je zit in mijn hart. Dankjewel dat je mij terug naar mijn kern hebt gezet en mij hebt gerustgesteld. Dikke knuffels A xxxx.




Ervaring van Angelique met paragnost Joke   Ervaring van Angelique met paragnost Joke   Ervaring van Angelique geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke,

Ik ben begin dit jaar in een hele vervelende situatie terechtgekomen. Jij zag de oplossing, ik dacht dit kan niet maar het klopt exact ook qua tijd is het uitgekomen, van de week weer een voorspelling van je uitgekomen. Je bent een bijzonder mooi persoon. Liefs .




Ervaring van A met paragnost Joke   Ervaring van A met paragnost Joke   Ervaring van A geplaatst op 5 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Kon ik u hierdoor maar een mooie boeket geven. Dank voor zojuist, ben zo uitgerust.




Ervaring van a met paragnost Joke   Ervaring van a met paragnost Joke   Ervaring van a geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hoi joke,

Al 1 voorspelling uitgekomen. Je zei die hoor je nog zelfs nu in januari nog en jawel hoor, Ik had het niet meer verwacht maar we gaan straks samen uit eten, topper dat de rest ook maar snel uitkomt. Dikke zoen je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hay lieverd, jou voorspelling is helemaal uitgekomen. Je bent een topper. Groetjes vanuit New York .




Ervaring van Nunu met paragnost Joke   Ervaring van Nunu met paragnost Joke   Ervaring van Nunu geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve joke. Wat ben jij een super mens. Mijn zus en zwager hebben al heel lang een kinderwens, en waren al heel wat jaartjes bezig met trajecten. Jij lieve joke zei dit jaar nog, en ja hoor met de kerst kondigden ze aan dat de test positief is. En jij zei het al. Super vrouw ben je. Hele dikke knuffel en kus van L.




Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Beste Joke, wij spreken elkaar nu al geruime tijd. Je hebt mooie voorspellingen gedaan voor in de toekomst. Ik hoop dat ik daarin wordt gezegend en dat deze al deels uit mogen komen in 2020. Ik ga jou zeker nog eens terug bellen. Veel liefs Carmen, je weet wel wie.




Ervaring van Carmen met paragnost Joke   Ervaring van Carmen met paragnost Joke   Ervaring van Carmen geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Dank je wel lieve Joke voor je prachtige mooie reading. Dit alles is een mooi begin in het nieuwe jaar. Je bent een aanrader op deze lijn.
Voel me door jou reading heel gelukkig
Heel veel liefs T.




Ervaring van T met paragnost Joke   Ervaring van T met paragnost Joke   Ervaring van T geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Wat Joke heeft voorspeld is precies zo uitgekomen. En dat had ik echt niet verwacht. En ze omschreef mijn kat echt perfect.




Ervaring van Do met paragnost Joke   Ervaring van Do met paragnost Joke   Ervaring van Do geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Joke, ons gesprek was juist ten einde en ons lieveling kattin van acht maand die verdwenen was stond plots voor de deur zoals je voorspeld had (op haar heb ik dus geen jaren moeten wachten zoals.)
Je bent zonder meer goed.




Ervaring van Flupke met paragnost Joke   Ervaring van Flupke met paragnost Joke   Ervaring van Flupke geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Beste medium Joke,
Dank voor mijn fijne en vooral altijd kloppende readings afgelopen jaar. Fijne kerst en een gezond en gelukkig 2020.

Liefs,
Shima.




Ervaring van Shima met paragnost Joke   Ervaring van Shima met paragnost Joke   Ervaring van Shima geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hartelijk dank vr het hele fijne gesprek en contact met Sam, sorry vr het abrupte gesprekseinde, warme groet.




Ervaring van Myriam met paragnost Joke   Ervaring van Myriam met paragnost Joke   Ervaring van Myriam geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Joke voorspelde mij jaren geleden rijkdom. Ik worstelde jaren tot enige tijd geleden met enge geldzorgen. Ik nam de voorspelling met een korrel zout, onlangs werd ik van mijn sokken geblazen door lotto. Een orkaan zeg maar. Nee ik laat jullie fantaseren over het bedrag.zij is een supermedium, en tijd kan niemand voorspellen, dat bestaat niet in het universum. Bedankt Joke. Bel je zeker nog.




Ervaring van Flupke met paragnost Joke   Ervaring van Flupke met paragnost Joke   Ervaring van Flupke geplaatst op 22 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke,

Ik ken je nog niet zo heel lang maar wat heb jij een bijzondere gave.
Op korte tijd zijn al zoveel voorspellingen uitgekomen.
Ik ben je enorm dankbaar.

Liefs Naomi
.




Ervaring van Naomi met paragnost Joke   Ervaring van Naomi met paragnost Joke   Ervaring van Naomi geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  "Het voetbalspel" is dan toch uitgekomen. (na al die jaren) Natuurlijk bel ik u nog hoor.




Ervaring van CC met paragnost Joke   Ervaring van CC met paragnost Joke   Ervaring van CC geplaatst op 20 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Joke, waar moet ik beginnen. Gisteravond is iets uitgekomen terwijl ik je in de middag gebeld. Echt geweldig ben je. Al jaren bel ik je voor advies en soms ook om even te babbelen. Ieder keer wanneer ik je spreek ben ik weer rustig. Zo lief en zo kalm ben je. Je bent een topper. Via deze weg wil ik je alvast fijne feestdagen wensen. Veel liefs, je trouwe klant. Xx Cynthia.




Ervaring van Cynthia met paragnost Joke   Ervaring van Cynthia met paragnost Joke   Ervaring van Cynthia geplaatst op 15 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hi Joke, wat ben jij toch een kanjer in je werk. Ik vind je fantastisch. met name hoe je werkt en dan heb ik het niet over wat al allemaal is uitgekomen.
Jij leest mensen zonder dat je een kaart legt, maar puur uit je helderhorend, helderwetend en helderziendheid. En soms laat het langer op zich wachten, maar uiteindelijk komt het weer uit.
Je bent een liefdevol en warm persoon die geweldig is in haar vak en kan je dan ook aan iedereen aanbevelen.
Je bent de grootste Kanjer op deze lijn.
Liefs, A.




Ervaring van A. met paragnost Joke   Ervaring van A. met paragnost Joke   Ervaring van A. geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve joke. Waar moet ik beginnen. Ik bel al twee jaar met jou en alles echt alles komt gewoon uit. Je bleef vanaf het begin zeggen jullie groeien langzaam naar elkaar toe en ja hoor, nu zijn we een stel. Precies zoals jij het hebt gezegd zo is het gegaan. Lieve schat ik ben jou super dankbaar voor je hulp. Jij bent echt een bijzonder mens. We keep in touch. Een lieve groet uit Friesland en een dikke kus van L.




Ervaring van lisa met paragnost Joke   Ervaring van lisa met paragnost Joke   Ervaring van lisa geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke, je bent ontzettend goed in wat je doet en helpt mij door moeilijke stukken heen wanneer ik mijn relatie eigenlijk wil opgeven, waarbij jij me zegt te blijven vertrouwen. Dank je wel.
D.




Ervaring van D. met paragnost Joke   Ervaring van D. met paragnost Joke   Ervaring van D. geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Complimenten voor Joke, weer iets uitgekomen wat ik 3 dagen geleden niet kon plaatsen.




Ervaring van Loes met paragnost Joke   Ervaring van Loes met paragnost Joke   Ervaring van Loes geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke,
Bij jou komt echt alles uit. Je blijft bij wat je eerder ook heb voorspeld. Ik spreek je nu al 3 jaar en wat je me heb voorspeld is allemaal uitgekomen stuk voor stuk. Je bent echt speciaal en een vriendelijke dame. Veel liefss kusjes.




Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Uitstekende paragnost. Nuchter, recht door zee, en steevast 1 lijn in haar constateringen. Tijd is moeilijk te voorspellen maar uiteindelijk valt vaak alles op zijn plaats. Voor een ieder die niet voor sprookjes belt. Bel Joke.




Ervaring van Loes met paragnost Joke   Ervaring van Loes met paragnost Joke   Ervaring van Loes geplaatst op 26 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hallo Joke, ik had je net gesproken en wil je graag bedanken voor je geduld. Alles wat je mij tot nu toe heb voorspelt is altijd uitgekomen. Ik geloof sterk in je. Je hebt een mooie gave. Ik ben de dame waar u tegen zei dat de treintje zal stoppen voor mij relatie. En de zon weer volgend jaar zou schijnen.
Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hey Joke, sorry verbinding brak, saldo was op.maar u voorspellingen blijven tot in de puntjes onveranderd, en naarmate "onze tijd" vordert neem je wordt alles ook duidelijker. Hoedje af. U bent bijzonder.




Ervaring van Chris.C met paragnost Joke   Ervaring van Chris.C met paragnost Joke   Ervaring van Chris.C geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke, ik wil je bedanken voor je steun die je mij hebt gegeven op een moment dat ik het niet zag zitten. Door jouw gesprekken ben ik in gaan zien dat het niet ver kan zo. Je weet dat ik al stappen heb genomen en wat je hebt voorspelt dat het uit zal komen op den duur. Tijs is heel geduldig.
Liefs van mij.




Ervaring van A met paragnost Joke   Ervaring van A met paragnost Joke   Ervaring van A geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hey Joke, het was fijn na een lange periode, met jou nog eens te praten. Ik vertrouw altijd op jouw toelichtingen. Liefs.




Ervaring van O met paragnost Joke   Ervaring van O met paragnost Joke   Ervaring van O geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke, en vandaag is er weer een voorspelling van je uitgekomen. Je bent een vakvrouw. Mocht je ergens onzeker over zijn of je zoekt een bevestiging bel Joke, want zij geeft rust en heeft het altijd bij het rechte eind. Dank je wel weer lieve Joke. Dikke kus, Arianne.




Ervaring van Arianne met paragnost Joke   Ervaring van Arianne met paragnost Joke   Ervaring van Arianne geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden