Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Dania
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Dania
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Lieve Dania,

De spijker op zijn kop. Je bent en blijft mijn favoriet.




Ervaring van Anoniem met paragnost Dania   Ervaring van Anoniem met paragnost Dania   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Hoi Dania,
Ik heb u onlangs gesproken het was zeer mooi omdat het herkenbaar was, u vertelde zaken die ik kon herkennen en dat deed me deugd. ik hoop dat het allemaal komt zoals je zei, maar dat is natuurlijk afwachten, het klonk alvast zeer hoopvol en dat is altijd fijn om te horen, veel liefs.




Ervaring van karo met paragnost Dania   Ervaring van karo met paragnost Dania   Ervaring van karo geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Wouw , super medium. Enkel door een naam te geven , zelfs zonder foto , wist ze zoveel informatie te geven die klopte. En vertelde me ook wat ze aanvoelde en wat nog komen zou , ik kijk er alvast naar uit.




Ervaring van S.A met paragnost Dania   Ervaring van S.A met paragnost Dania   Ervaring van S.A geplaatst op 2 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Super goede medium, wist uit zichzelf veel te vertellen. Zeker het bellen waard.




Ervaring van S met paragnost Dania   Ervaring van S met paragnost Dania   Ervaring van S geplaatst op 31 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Jou bellen was een aangename verrassing. Op basis van een naam en een vraag ging je direct aan de slag en kwam er een stortvloed aan woorden waar jij niet aan twijfelde. Ik kon ook alleen maar beamen wat je vertelde. Nu begrijp ik de situatie en de ander beter en daardoor voelt het allemaal wat minder zwaar aan. Ik heb bijkomende vragen gesteld en zal je op termijn laten weten wat het vervolg is. Alvast bedankt om duidelijkheid te brengen in de huidige situatie.




Ervaring van Roos met paragnost Dania   Ervaring van Roos met paragnost Dania   Ervaring van Roos geplaatst op 31 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Lieve Dania, dank voor je support en waarnemingen mbt de liefde. Zo fijn om te horen liefs een blije meid. Kus.




Ervaring van J met paragnost Dania   Ervaring van J met paragnost Dania   Ervaring van J geplaatst op 27 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Ik ben heel erg blij met jou op de lijn. Je bent zo kundig in het geven van antwoorden, inzichten en adviezen. Ook is het altijd kloppend. Je bent niet zweverig maar met beide voeten op de grond. Je bent lief, wijs, energiek en als het nodig is ook confronterend. Heel veel succes op de lijn lieve Dania.




Ervaring van K met paragnost Dania   Ervaring van K met paragnost Dania   Ervaring van K geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Hallo diana,
In september had ik je gesproken met de vraag wanneer je een zwangerschap zag bij mij, je zei binnen 2 mnd. raad eens je voorspelling is uitgekomen ik ben zwanger.
Ann.




Ervaring van Ann met paragnost Dania   Ervaring van Ann met paragnost Dania   Ervaring van Ann geplaatst op 4 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Lieve Dania. Even tijd nemen om getuigenis te plaatsen. Ik vond uw reading eergisteren super. Alles klopte. Viel als een puzzel in elkaar. Je verplaatste je in de persoon waar ik voor belde. In 1 woord : Fantastisch. Ik raad je zeker aan. Tot snel.Xxxx.




Ervaring van N. met paragnost Dania   Ervaring van N. met paragnost Dania   Ervaring van N. geplaatst op 28 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Wat is deze vrouw goed zeg, ik zat naar haar te luisteren kippevel zo knap. Over de liefde ging mijn vraag maar zonder dat ik iets zei ging zei vertellen. Kippevel. Bedankt en liefs c.




Ervaring van K met paragnost Dania   Ervaring van K met paragnost Dania   Ervaring van K geplaatst op 7 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Bijzondere reading gehad. Ze gaf aan dat er vernieuwing komt op elk levensgebied, en dat is en voel ik ook zo. En zo vertelde ze nog meer dingen die momenteel spelen en ook kloppen. Over de toekomst qua liefde moet ik nog even afwachten, ben heel benieuwd en ik hou je op de hoogte. liefs M.




Ervaring van M. met paragnost Dania   Ervaring van M. met paragnost Dania   Ervaring van M. geplaatst op 29 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Dania, je bent een topper. Ik ben heel benieuwd met wat er gaat komen. Ik laat je zeker weten. Groetjes, Nelly.




Ervaring van Nelly met paragnost Dania   Ervaring van Nelly met paragnost Dania   Ervaring van Nelly geplaatst op 26 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Hallo Dania,

Wou je even bedanken voor je duidelijke waarnemingen. Ik heb niks als informatie moeten geven en je had de situatie heel goed gezien. Ik kijk er naar uit dat de voorspellingen in Aug uitkomen.ik hou je op de hoogte. Mvg L.




Ervaring van Laila met paragnost Dania   Ervaring van Laila met paragnost Dania   Ervaring van Laila geplaatst op 17 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Erg helder en duidelijk ,echt top. Laat het je zeker weten, hoop je snel te spreken. xxx R.




Ervaring van R met paragnost Dania   Ervaring van R met paragnost Dania   Ervaring van R geplaatst op 30 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Dania. Wilde je echt even zeggen dat je me heel rustig gemaakt hebt. Vond het een fijn gesprek en idd zoals voorheen geschreven staat, erg goed hoe je zoveel informatie kon geven van alleen mijn naam en alles klopte. Mijn vraag was kort en bijna standaard :) en je hebt me dingen verteld die je niet kon weten (mits je erbij bent geweest dan haha) dingen die helemaal juist waren, Echt super goed. Nog niet veel eerder meegemaakt. Over de situatie en de mensen die erbij betrokken zijn, dat kon je allemaal niet weten. Ik hou je op de hoogte en hoop dat er snel veranderingen komen. Ben zo blij dat ik je gebeld hebt,

Sta er versteld van.
Liefs.




Ervaring van Dame van ong. dezelfde leeftijd ;) met paragnost Dania   Ervaring van Dame van ong. dezelfde leeftijd ;) met paragnost Dania   Ervaring van Dame van ong. dezelfde leeftijd ;) geplaatst op 30 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Hey Dania, hier kan ik tot 5 sterren geven. Maar er zijn geen sterren genoeg om te zeggen hoe goed je bent. Mensen Dania is een aarader.

Sooooooo, alleen mijn naam zeggen en je kon alles vertellen. Dit heb ik nog NEVER NOOIT meegemaakt. En bel vaak mediums maar jij bent de eerste die mij met een open mond achterliet over de dingen die je zei. Gwnweg SUPER.

En als het zover is van wat je hebt voorspeld laat ik je zeker weten.

Groetjes, Jongen met een mooie naam.




Ervaring van Jongen met een mooie naam met paragnost Dania   Ervaring van Jongen met een mooie naam met paragnost Dania   Ervaring van Jongen met een mooie naam geplaatst op 28 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Hey Dania, ik heb u vandaag gesproken. Ik was zo blij dat ik u eindelijk eens aan de lijn had. Ik heb u dan ook best wel gemist. Hoe jij heel de situatie wist zonder enig woord over te zeggen. Je hebt ook al veel dingen gezegd die uit zijn gekomen. Ik heb er geen woorden voor, hoe ik u moet beschrijven. Je bent echt een super madame en ik zal altijd blijven bellen naar u. Dikke kus en knuffels xx.




Ervaring van Xx met paragnost Dania   Ervaring van Xx met paragnost Dania   Ervaring van Xx geplaatst op 7 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik moest geen enkel woord zeggen. Je vertelde me precies wat er aan de hand was. Inclusief uitkomst. Die moet ik uiteraard nog afwachten. Ik weet nu wel wat me te wachten staat. Je hebt me weer vertrouwen gegeven. Ook in mezelf. Echt, Dania, je bent super. En een aangename vrouw om mee te praten. Bedankt!! Lies.




Ervaring van lies met paragnost Dania   Ervaring van lies met paragnost Dania   Ervaring van lies geplaatst op 9 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Vandaag een gesprek gehad met Dania, erg goed voelde heel goed. Over de liefde, ik laat het je weten hoe het verder gaat. Groet Carolien.




Ervaring van carolien met paragnost Dania   Ervaring van carolien met paragnost Dania   Ervaring van carolien geplaatst op 14 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Ik heb je vandaag voor het eerst gesproken..
In 1 woord ONGELOOFLIJK hoe jij dingen aanvoelt.
Jij bent meer als 5 steren waard!!!
Ik ga zeker wat doen ivm met werk.
(dan weet je wel wie)

Veel liefs N.




Ervaring van N met paragnost Dania   Ervaring van N met paragnost Dania   Ervaring van N geplaatst op 10 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Je voelde heel goed de situatie aan, ik laat je zeker weten als er beweging in komt augustus of september.




Ervaring van Gaby met paragnost Dania   Ervaring van Gaby met paragnost Dania   Ervaring van Gaby geplaatst op 30 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Komt snel to the point en kan zich snel invoelen op situaties en mensen. Erg prettig om mee te spreken ook. Groetjes, Petra




Ervaring van Petra  met paragnost Dania   Ervaring van Petra  met paragnost Dania   Ervaring van Petra geplaatst op 22 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Geen enkel woord moest ik zelf zeggen. Je plukte ze rechtstreeks uit de kosmos. Je verwoordde precies waar ik mee zat. Je voelde mijn onrust. Vervolgens sprak je hoopvol over de toekomst. Hoe kan ik daar dan aan twijfelen? Ik ga rustig slapen vannacht. Bedankt daarvoor. Helderziende Dania; je bent echt alles wat er geschreven staat en meer. Blij dat ik je mocht ontdekken.




Ervaring van Lies met paragnost Dania   Ervaring van Lies met paragnost Dania   Ervaring van Lies geplaatst op 30 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Lieve Dania, het was een superleuk gesprek, je hebt me weer moed gegeven, ik geloof ten allerzeerste in jou, jij vertelde me dingen wat aandere personen ook zegden, je wist niets van die andere vrouw en toch wist je me te vertellen hoe die in mekaar zit, je bent en blijft mn toppie medium, ik bel je zeker en vast nog wel, thnx lieverd xxx




Ervaring van linda met paragnost Dania   Ervaring van linda met paragnost Dania   Ervaring van linda geplaatst op 17 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  hoi dania,
Bedankt voor je kaartlegging. Je weet precies wat er aan aan de hand was qua werk situatie, en ook in de liefde heb je paalde dingen benoemd je niet kan weten, ik heb heel veel vertrouwen in de toekomstvoorspelling!!!

groetjes M




Ervaring van anoniem met paragnost Dania   Ervaring van anoniem met paragnost Dania   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Dag Dania,

Top hoe je het verleden ziet en vertelt zonder ook maar iets van de situatie te weten! Ik vertrouw er dus op dat wat je zegt ook zal gebeuren. Ik laat het je weten als hij binnen 3 maanden contact opneemt.
veel succes!
liefs
kat




Ervaring van kat met paragnost Dania   Ervaring van kat met paragnost Dania   Ervaring van kat geplaatst op 14 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Dag Lieve Dania, ik ben heel blij met je reading, nu afwachten dat de voorspellingen uitkomen. Ik laat je zeker weten wanneer dat bedrijf weer contact met me opneemt.
Voor nu wacht ik het rustig af, liefjes.....a




Ervaring van Erna met paragnost Dania   Ervaring van Erna met paragnost Dania   Ervaring van Erna geplaatst op 2 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Dag Dania, Je hebt me heel fijn geholpen, ben heel tevreden met je. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen heb een goed gevoel daarover. Ik heb je heel lief ervaren en laat je zeker weten als ze me weer uitnodigen. je hebt het heel goed gedaan.




Ervaring van Erna met paragnost Dania   Ervaring van Erna met paragnost Dania   Ervaring van Erna geplaatst op 1 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Uw voorspelling is uitgekomen. Exact zoals u het heeft verteld. Ik kan het nog steeds niet bevatten zo blij ben ik. U bent een goed medium. Dank u.




Ervaring van karin met paragnost Dania   Ervaring van karin met paragnost Dania   Ervaring van karin geplaatst op 31 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dania
  Ervaring met paragnost Dania
  Ik heb een duidelijke kaartlegging gehad. Dania kon heel goed mijn verleden en heden benoemen. Ik heb heel veel vertrouwen in de toekomstvoorspelling!!




Ervaring van Yvonne met paragnost Dania   Ervaring van Yvonne met paragnost Dania   Ervaring van Yvonne geplaatst op 26 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden