Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Amira
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Amira
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Amira, je bent onwaarschijnlijk goed in wat je doet (want ik leg zelf ook de kaart). En het klopt zo goed als allemaal. En heb ontzettend veel van je wijze woorden geleerd, je oprechtheid, eerlijkheid, je zegt het zoals je het ziet, ook al is het soms niet altijd dat wat je wil horen en met nu en dan een lach en wat humor er tussen. En je voorspellingen komen uit. Je bent een schat van een vrouw met veel liefde en humor.
Lieve groet Marie.




Ervaring van Marie met paragnost Amira   Ervaring van Marie met paragnost Amira   Ervaring van Marie geplaatst op 24 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Lieve amira.
Wat ben jij een leuke lieve vrouw om mee te praten.heel veel herken ik in wat je zei wat klopte.
Ik vertrouw op jou woorden.
Liefs je trouwe beller.




Ervaring van Sm met paragnost Amira   Ervaring van Sm met paragnost Amira   Ervaring van Sm geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Super leuke vrouw om mee te praten. Haar voorspelling is uitgekomen dankjewellll. Topper.




Ervaring van M met paragnost Amira   Ervaring van M met paragnost Amira   Ervaring van M geplaatst op 7 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Yep, je voorspelling klopt. A. heeft me vandaag gefeliciteerd via Skype. Ben benieuwd of ik hem nog zie op een avond zoals jij voorspelt hebt. Hou je op de hoogte.
Xx.




Ervaring van Ingrid met paragnost Amira   Ervaring van Ingrid met paragnost Amira   Ervaring van Ingrid geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  lieve Amira, bedankt voor je adviezen.
Ben heel erg in de war door wat er gebeurd is en idd dit is geen fase en hij zal ermee doorgaan. Ik moet het nog beseffen.




Ervaring van S met paragnost Amira   Ervaring van S met paragnost Amira   Ervaring van S geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Lieve Amira je bent voor mij echt de beste op deze lijn. Ik bel je regelmatig als ik het allemaal even niet meer weet. Helaas vergeet ik door bepaalde spanning wat je gezegd heb waar ik regelmatig voor bel. Gister had ik je gebeld betreffende mijn zoon en je had gelijk we hebben net het bericht gehad. Ik bel je zeker weer terug. Dikke knuffel Mewanda.




Ervaring van mewanda met paragnost Amira   Ervaring van mewanda met paragnost Amira   Ervaring van mewanda geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Lieve Amira,
Je bent echt de beste. Je voorspellingen zijn zo duidelijk en je kan precies vertellen hoe het zit. Voel me altijd zoveel beter als ik je hebt gesproken. Dankjewel.




Ervaring van Ruchana met paragnost Amira   Ervaring van Ruchana met paragnost Amira   Ervaring van Ruchana geplaatst op 6 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Super fijn om je weer gesproken te hebben. Je hebt weer rake dingen gezegd die je niet kon weten. Voor wat betreft je tips; ik ga er zeker wat mee doen. Op basis van je eerdere voorspellingen, vertrouw ik hier ook blindelings op.




Ervaring van R met paragnost Amira   Ervaring van R met paragnost Amira   Ervaring van R geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Lieve Amira, wat een mooi consult. En wat zie je de dingen toch zuiver en helder. Je sloeg de spijker op zijn kop. Geduld is nu een schone zaak m.b.t. mijn kwestie en dan valt alles op zijn plek.

Je bent een een eerlijk en oprecht mooie lichtwerker. Je doet je eerdere reviews meer dan eer aan. No nonsense, niet zweverig, maar keeping it real and to the point.
Dit is je roeping en je doet het met liefde.

Ik wens jou oneindige veel licht, liefde en zegeningen.

Voor heldere inzichten, ophelderingen en info over kwesties of anderzijds, ga naar Medium Amira.

Lieve groetjes VJ.




Ervaring van VJ met paragnost Amira   Ervaring van VJ met paragnost Amira   Ervaring van VJ geplaatst op 27 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Amira, jeetje wat een bijzondere ervaring om met je te mogen bellen. Geen woorden voor om je naar waarde te omschrijven. Ik heb nog al gebeld, en min of meer zelfde voorspelling gekregen, maar de manier waarop jij ervoor kan zorgen dat het ook echt binnenkomt echt onbeschrijfelijk. Hierbij heb ie ook nog eens noodzakelijke en op vooral op maat voor mij, de tools meegeven waarmee ik echt verder kan. Ik had je gisteren 21/9 aan de lijn, en voel het effect vandaag al. Ik voel me alvast veel beter, sterker en hoopvoller.

Ik wil je aan iedereen aanraden en vooral ook bedanken voor alles wat je doet en deelt met me.

Veel liefs.

Ps: ik let er nu op dat ik niet te hard op de ketchupfles druk. hopelijk weet je nu wie ik ben.




Ervaring van Me. met paragnost Amira   Ervaring van Me. met paragnost Amira   Ervaring van Me. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  lieve Amira, echt een topper.
Ben zo blij dat ik bij jou terecht kon .
Ik ben je dankbaar voor je inzichten.




Ervaring van H. met paragnost Amira   Ervaring van H. met paragnost Amira   Ervaring van H. geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Beste Amira, ik wil je bedanken en iedereen jou aanraden. Oprecht eerlijk ook als het geen goed nieuws is. Alles wat je vertelde is uitgekomen. Vind het ook fijn hoe de communicatie gaat
en hoe begripvol en eerlijk je bent. Dankje wel. Tot snel weer. Mvg R&B.




Ervaring van R&B met paragnost Amira   Ervaring van R&B met paragnost Amira   Ervaring van R&B geplaatst op 19 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Beste amira

Ik wil je bedanken en iedereen Jou aanraden
Oprecht eerlijk ook als het geen goed nieuws is
Alles wat je vertelde is uitgekomen
Dankje wel
Vindt het ook fijn hoe de communicatie gaat
en Hoe Begripvol En eerlijk Je bent
Dankje wel
Tot snel weer

Mvg R en B
.




Ervaring van R&B met paragnost Amira   Ervaring van R&B met paragnost Amira   Ervaring van R&B geplaatst op 19 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Lieve Amira ,

Een hele bijzondere lichtwerker, ze neemt je mee in haar kracht, door goed te luisteren en tegelijkertijd kan ze invoelen waar je hulp bij nodig zal hebben.

Al je voorspellen komen op korte termijn uit, dit is voor mij ideaal, zodat ik voorbereid ben als het uitkomt. Geen verrassingen. Mijn leven is een stuk makkelijker en bereik me doelen veel sneller.
Hoe vaker ik je spreek hoe meer zelfvertrouwen ik krijg mijn grote dank.
Ik heb geleerd om weer op me gevoel te vertrouwen, iets wat ik heel lang niet meer kon.

Normaals je bent een mooi mens met liefde voor iedereen. Dankbaar.




Ervaring van Sharda met paragnost Amira   Ervaring van Sharda met paragnost Amira   Ervaring van Sharda geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Dankjewel lieve Amira, kijk uit naar je voorspelling en vond het een fijn gesprek. Ik bel je, niet u anders mag ik niet meer bellen hahaha bel je zeker weer in de toekomst terug. Je geeft mensen een comfortabel gevoel.

Meisje met een lastig schoonmoeder.




Ervaring van R met paragnost Amira   Ervaring van R met paragnost Amira   Ervaring van R geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Wat een geweldige vrouw. Lief, eerlijk en betrouwbaar. Bedankt voor alle wijze lessen en je oprechtheid. Alles was bij het juiste eind.

Aanrader om te bellen.

Dikke knuffel L.




Ervaring van Anoniem met paragnost Amira   Ervaring van Anoniem met paragnost Amira   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Lieve Amira, wat geweldig ben je. Elke keer als ik met jou praat krijg ik innerlijke rust. Je bent zo geduldig, rustig, je luistert naar mijn verhaal, en je maak niet mooier dan dat het is. Je bent gewoon eerlijk. Soms zijn dat geen antwoorden die ik wil horen maar je zegt de waarheid en dat waardeer ik enorm. Alle jou voorspellingen komen altijd uit. Altijd. Ook wat tijd betreft heb je ook gelijk. Ik vind je hele bijzondere vrouw met hart van goud. Jij bent de beste. Dankjewel dat je altijd voor mij bent. Ik spreek je snel. Liefs Anja xxxx.




Ervaring van Anja met paragnost Amira   Ervaring van Anja met paragnost Amira   Ervaring van Anja geplaatst op 2 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Lieve Amira,Wat geweldig ben je. Elke keer als ik met jou praat krijg ik innerlijke rust. Je bent zo geduldig, rustig, je luistert naar mijn verhaal, en je maak niet mooier dan dat het is. Je bent gewoon eerlijk. Soms zijn dat geen antwoorden die ik wil horen maar je zegt de waarheid en dat waardeer ik enorm. Alle jou voorspellingen komen altijd uit. Altijd. Ook wat tijd betreft heb je ook gelijk. Ik vind je hele bijzondere vrouw met hart van goud. Jij bent de beste. Dankjewel dat je altijd voor mij bent. Ik spreek je snel. Liefs anja xxxx.




Ervaring van Anja met paragnost Amira   Ervaring van Anja met paragnost Amira   Ervaring van Anja geplaatst op 2 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Lieve Amira, de dingen die jij mij hebt verteld zijn bijna onwerkelijk, maar alles is uitgekomen. Ik vertrouw je, je bent echt een topper. Warm persoon met de juiste kijk op de dingen. Je hebt letterlijk de spijker op z'n kop geslagen en heb vertrouwen dat de rest ook gaat uit komen.

Dankjewel voor alles.

Veel liefs, Kim.




Ervaring van Kim met paragnost Amira   Ervaring van Kim met paragnost Amira   Ervaring van Kim geplaatst op 30 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Amira zet je in je kracht en goede adviezen. Moet beter gaan luisteren naar wat je zegt ben soms nogal dwars. Je legging klopt ook nog precies. Topper een echte aanrader dus.




Ervaring van J de dwarse met paragnost Amira   Ervaring van J de dwarse met paragnost Amira   Ervaring van J de dwarse geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Wat ben ik blij dat ik heb mogen bellen.1 woord wauw. Je bent echt een pracht mensen, het was net alsof ik met een vriendin aan het kletsen was je bent zo begripvol en lief. Ik heb je nou al 3 keer gebeld en sta hier met een bek vol tanden want kan nu al zeggen dat veel van jou voorspellingen uit zijn gekomen. Zeker een aanrader mij hoor je ook zeker weer terug liefs s.




Ervaring van Saida met paragnost Amira   Ervaring van Saida met paragnost Amira   Ervaring van Saida geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Zo down to earth en geeft je meteen een heel comfortabel gevoel, alsof je praat met een vriendin. Hierdoor ging de schaamte die ik voor iets had, meteen weg. Ze judged niet. En laat zien dat we allemaal door dingen heen gaan. En hoe ze mijn situatie beschreef, was zo on point en hoe ik in de situatie sta. Dus ik vertrouw er op en manifesteer bij deze ook dat wat zij ziet, gaat gebeuren. Just lay back and relax.

Ik ga aan de slag met me manifestaties, Thanks for the tips en het gesprek Amira. Spreek je gauw weer.




Ervaring van C met paragnost Amira   Ervaring van C met paragnost Amira   Ervaring van C geplaatst op 24 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Amira is een topper. Zeer accuraat in wat ze ziet. Antwoordt zonder aarzeling en zonder vragen te stellen. Ze heeft mij in vele tijden geholpen en erdoor heen gesleept. Voelt aan wat je nodig hebt. Ze oordeelt niet en kan echt met haar lachen. Een aanrader.




Ervaring van Gabi met paragnost Amira   Ervaring van Gabi met paragnost Amira   Ervaring van Gabi geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Amira, je bent supergoed. Tot nu toe is alles uitgekomen op een zeer korte termijn. Na elke consult voel ik me sterker en krachtiger.
Een aanrader.
Lieve Amira, dank je wel.




Ervaring van Sharda met paragnost Amira   Ervaring van Sharda met paragnost Amira   Ervaring van Sharda geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  lieve schat, woorden schieten te kort voor jou. Een genot om jou te bellen. Je bent geweldig. Recht door zee en erg lief. Je hebt mij zoveel rust gebracht, dingen gezegd die je niet kon weten. Zeker een aanrader.




Ervaring van Rosa met paragnost Amira   Ervaring van Rosa met paragnost Amira   Ervaring van Rosa geplaatst op 21 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Superlieve en leuke vrouw. 2x gesproken tot nu toe en dit waren echt goede gesprekken. Amira zet mij terug in mijn kracht en geeft hele goede adviezen, waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Een echte aanwinst op de lijn, zeker een aanrader om te bellen. Tot snel lieverd. Liefs, F en F




Ervaring van FF met paragnost Amira   Ervaring van FF met paragnost Amira   Ervaring van FF geplaatst op 21 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Amira is mn nieuwe vriendin. Ze is heel open, begripvol ondersteunend, zacht maar ook rechtdoorzee. Zegt heel eerlijk waar het opslaat en waar t na toegaat. Draait er niet om heen om het mooi temaken of om je goed te laten voelen. Maar om juist je ogen te openen. Je kan alles vragen en zeggen. Ze pakt verschillende kaarten en kijkt ook erg gedetailleerd in hoe en wat de oorzaak is.

Ik dank je voor dit verhelderend open gesprek.

En welkom Xxx
.




Ervaring van Natasja met paragnost Amira   Ervaring van Natasja met paragnost Amira   Ervaring van Natasja geplaatst op 21 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Dag lieve Amira, in 1 woord chapeau. Nieuwe aanwinst op de lijn. Je kwam straight to the point en heb ook alle vertrouwen in je voorspellingen. Ik bel je gauw weer. Thanxx schat. Liefst Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Amira   Ervaring van Rita met paragnost Amira   Ervaring van Rita geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Een goede aanwinst op de lijn: Lief, duidelijk, treffend en snel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Amira   Ervaring van Anoniem met paragnost Amira   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden