Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnost.nl - Ervaringen paragnost Alex
  Gratis paragnosten uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Alex
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hoi Alex,

je voorspelde,dat mijn ex en ik in december weer bij elkaar zouden komen en dat is gebeurd,ben zo blij.
bedankt voor je voorspelling,

groet van Nellie.




Ervaring van nellie met paragnost Alex   Ervaring van nellie met paragnost Alex   Ervaring van nellie geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Een mooi consult gehad van deze man. Is snel en duidelijk, ook als iets nog niet zeker is, zal hij het zeggen. Dit omdat dingen nog iets te vroeg zijn. Maar wat me blij maakt is dat er deze maand nog contact komt. Ben benieuwd en laat het jou nog wel weten .




Ervaring van Blije beller met paragnost Alex   Ervaring van Blije beller met paragnost Alex   Ervaring van Blije beller geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hallo Medium Alex, je voorspelde dat ik in november een baan zou krijgen bij een transportbedrijf.
Ik wou je even laten weten, dat dit is uitgekomen.

Vriendelijke groet Henk.




Ervaring van Henk met paragnost Alex   Ervaring van Henk met paragnost Alex   Ervaring van Henk geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste Alex,

Ik heb je vandaag gesproken. En wat kan je de situatie ontzettend goed aanvoelen en mensen heel goed omschrijven. Echt super knap. Je bent ook heel fijn om mee te kunnen praten.

Dankjewel. En ik zal nog wel eens van me laten horen.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Alex   Ervaring van Karin met paragnost Alex   Ervaring van Karin geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Ik heb op 6 nov een mooi consult gekregen van Alex. Alvast bedankt Alex tot de volgende keer .




Ervaring van Marianne met paragnost Alex   Ervaring van Marianne met paragnost Alex   Ervaring van Marianne geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste medium Alex, bedankt voor je heldere en duidelijk antwoorden no nonsense direct to the point. Thanks Nicole.




Ervaring van Nicole met paragnost Alex   Ervaring van Nicole met paragnost Alex   Ervaring van Nicole geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Heel goede consulent, duidelijke antwoorden en inzichtelijk in de vragen die ik had. Echt een aanrader.




Ervaring van Petronella met paragnost Alex   Ervaring van Petronella met paragnost Alex   Ervaring van Petronella geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste Alex,

bedankt voor jouw heldere en fijne consult,ik heb er veel aan gehad.

Groet Ruben.




Ervaring van Ruben met paragnost Alex   Ervaring van Ruben met paragnost Alex   Ervaring van Ruben geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Dag Alex, ik wilde even aan jou melden, dat je voorspelling is uitgekomen. Ons huis is verkocht, je zei dat het medio juni zou gebeuren top. Groeten van Edith.




Ervaring van Edith met paragnost Alex   Ervaring van Edith met paragnost Alex   Ervaring van Edith geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hallo Alex, je voorspelde dat ik een lening zou krijgen om voor mezelf te gaan beginnen. Het is gelukt. Vriendelijke groet Hans.




Ervaring van Hans met paragnost Alex   Ervaring van Hans met paragnost Alex   Ervaring van Hans geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hoi Alex, ik belde je over mijn verloren zilveren horloge. Je zei toen dat ik goed in de garage moest kijken en het klopt ik heb hem gevonden, top. Groeten van Rita.




Ervaring van Erica met paragnost Alex   Ervaring van Erica met paragnost Alex   Ervaring van Erica geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hoi Alex

je vertelde me,dat ik eind april bericht zou krijgen over een nieuwe huurwoning,dat is gisteren gebeurd .

vriendelijke groet Laura.




Ervaring van Laura met paragnost Alex   Ervaring van Laura met paragnost Alex   Ervaring van Laura geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste Alex, je vertelde me dat mijn huis in april zou worden verkocht en het is gebeurd. Bedankt voor je fijne consult. Met vriendelijke groeten, Ruud.




Ervaring van Ruud met paragnost Alex   Ervaring van Ruud met paragnost Alex   Ervaring van Ruud geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hallo Alex,

bedankt voor jouw heldere antwoorden en inzichten inzake mijn werksituatie.

groet Peter.




Ervaring van Peter met paragnost Alex   Ervaring van Peter met paragnost Alex   Ervaring van Peter geplaatst op 3 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Alex, bedankt voor het fijne gesprek. Ik heb duidelijke antwoorden en inzichten gekregen. Met vriendelijke groeten, Anton.




Ervaring van A met paragnost Alex   Ervaring van A met paragnost Alex   Ervaring van A geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hallo Alex,

bedankt voor jouw fijne consult ik heb mooie antwoorden en inzichten gekregen.

vriendelijke groet.

Reina.




Ervaring van Reina met paragnost Alex   Ervaring van Reina met paragnost Alex   Ervaring van Reina geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Dag Alex,

je vertelde me,dat mijn huis in de laatste week van februari zou worden verkocht en het klopt,super .

met vriendelijke groeten,

Anita.




Ervaring van Anita met paragnost Alex   Ervaring van Anita met paragnost Alex   Ervaring van Anita geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Beste Alex,

bedankt voor jouw heldere antwoorden en inzichten. direkt to the point,je beschreef exact wat er op mijn werk speelde.

groeten van Marga.




Ervaring van Marga met paragnost Alex   Ervaring van Marga met paragnost Alex   Ervaring van Marga geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Wat ben ik blij dat ik je gebeld heb Alex , wow al hetgeen je verteld hebt is wel degelijk de waarheid , de dingen die ik persoonlijk meemaakte zonder dat ik je het verteld heb klopte , over de personen dat ik iets vroeg klopte ook , ik wil je hartelijk danken hiervoor , ik wens je heel veel succes , warme groeten Christel .




Ervaring van Christel met paragnost Alex   Ervaring van Christel met paragnost Alex   Ervaring van Christel geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hallo Alex jouw voorspelling over mijn verhuizing kwam uit .je zei eerste week van juni en ik heb de sleutel hartelijke groet Anita.




Ervaring van Anita met paragnost Alex   Ervaring van Anita met paragnost Alex   Ervaring van Anita geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Bedankt Alex voor je heldere antwoorden. Straight to the point. Bedankt.




Ervaring van Sandra met paragnost Alex   Ervaring van Sandra met paragnost Alex   Ervaring van Sandra geplaatst op 2 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Alex bedankt voor je heldere antwoorden en inzichten .




Ervaring van Helga met paragnost Alex   Ervaring van Helga met paragnost Alex   Ervaring van Helga geplaatst op 12 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hallo Alex wat een leuk consult. je bent helder en tot the point. je voorspelde dat ik tegenover een bekende supermarkt zou komen te wonen en dit is uitgekomen. groetjes.




Ervaring van Marga met paragnost Alex   Ervaring van Marga met paragnost Alex   Ervaring van Marga geplaatst op 29 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden